SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

V dalším kole III. třídy se odehrál velmi zajímavý zápas mezi Nemyslovicemi a Pěčicemi. Lépe zvládli zápas domácí a i v naší sestavě kola se to projevilo dvěma nominacemi. Dvě nominace v sestavě kola má také Zdětín, který si dokázal poradit na hřišti Žerčic. Na všechny své favority se můžete podívat právě teď, tak neváhejte a pošlete hlas svému oblíbencovi.


Jan Novák
(Krnsko) - Gólman Krnska doslova zamknul svou bránu a několika skvělými zákroky nedovolil Struhám ani jednou skórovat. Byla z toho remíza 0:0 a naprosto zasloužená nominace do sestavy kola pro Nováka.

 

Pavel Honzátko (Zdětín) - Stoper Zdětína měl plné ruce a nohy práce s dlouhými nakopávanými míči od hráčů Žerčic, poradil si ovšem dobře a dovolil domácím skórovat pouze jednou.

 

Marek Mulač (Žerčice) - Kapitán týmu byl nejlepším hráčem domácích v zápase se Zdětínem. Dokonce vstřelil jedinou branku svého týmu, na body to ovšem nestačilo.

 

Josef Knotek (Struhy) - Obránce Struh nedovolil Krnsku ani jednou skórovat a na stránkách svého týmu byl zvolen nejlepším mužem zápasu - nominace do sestavy kola tak nemůže chybět.

 

Petr Veverka (Horky) - Brankou v půlce druhého poločasu v podstatě rozhodl o třech bodech pro domácí Horky v zápase proti Strašnovu. Dokázal se prosadit i přesto, že jeho celek hrál v oslabení.

 

Martin Kraus (Ledce) - Svou brankou z pětadvaceti metrů zachránil pro Ledce alespoň bod za konečnou remízu 1:1 s Jabkenicemi.

 

Tomáš Mikulec (Nemyslovice) - Záložník Nemyslovic vstřelil velmi důležitou a nakonec vítěznou branku v zápase s Pěčicemi. Gólem na 4:3 tak nakonec rozhodl o tom, že Nemyslovice mohou slavit záchranu v soutěži.

 

Jiří Vyšohlíd (Skalsko) - Tomuto hráči se podařilo vyrovnat krok svého týmu ve Vrutici. Radost Skalska ovšem trvala pouze dvě minuty, než udeřil Rambousek. I tak ovšem dostává Vyšohlíd nominaci do sestavy kola.

 

Roman Růžička (Zdětín) - Šlo teprve o třetí zápas mezi muži pro tohoto mladého útočníka a ten se tím, že jednu branku vstřelil a ve druhé měl prsty podepsal pod výhru 2:1 v Žerčicích.

 

Rostislav Rambousek (Kropáčova Vrutice) - Veterán soutěže sice hned v první minutě spálil tutovku, ovšem poté dvěma góly rozhodl o výhře Vrutice doma se Skalskem.

 

Martin Živec (Nemyslovice) - Hattrick ve veledůležitém zápase Nemyslovic s Pěčicemi nemohl být našim portálem opomenut a proto se Živec objevuje v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 20:42 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.