SESTAVA KOLA - 28.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Broumov díky zákrokům Jakuba Drahoráda udržel proti Kratonohám čisté konto a nakonec zvítězil v penaltovém rozstřelu. Jednu z penalt Broumova proměnil i gólman Jakub Drahorád. 

 

Červenému Kostelci se podařilo otočit zápas s Náchodem. Domácí hrozili i díky centrovaným balonům Karla Havlíčka, který si připsal gólovou asistenci při druhé trefě Kostelce. Vítězný Havlíčkův centr usměrnil do sítě záložník David Petrů. Červený Kostelec zdolal Náchod 3:1. 

 

Dobruška ve vyrovnaném zápase porazila Rychnov až po dlouhém penaltovém rozstřelu, který dospěl do jedenácté série. Filip Šotola se v dresu Dobrušky postaral čtvrthodiny před koncem o vyrovnání na 2:2. V rozstřelu pak proměnil jednu penaltu. Na druhé straně byl hodně viditelný Filip Brož, který se podílel na obou trefách Rychnova, když na jeden gól přihrál a druhý sám dal. 

 

Týništi se v závěru zápasu s Novým Městem podařilo otočit skóre na svoji stranu. O vítěznou branku na 2:1 se v posledních vteřinách zápasu postaral Marek Winkler

 

Nový Bydžov si poradil s Kostelcem nad Orlicí 0:2. Na vítěznou branku Pavlu Pokornému přihrával obránce Pavel Obermajer, který našel svého spoluhráče dlouhým pasem přes polovinu hřiště. 

 

Provodov ve vyrovnaném zápase zdolal Trutnov i díky výkonu Lukáše Khuna. Provodovský záložník v prvním poločase vybojoval svým pohybem pokutový kop, který domácí proměnili. Ve druhé půli pak Lukáš Khun zaznamenal vítěznou branku na 2:1.

 

Ofenziva Slavie fungovala v zápase s Chlumcem bezchybně. Útočníci hradeckého týmu si dokázali vyhovět a mnohdy až exhibiční kombinací několikrát vyšachovali obranu soupeře. Na vysoké výhře se jedním gólem podílel David Chobotský, dvě trefy a zodpovědný výkon směrem dozadu předvedl Šimon Derner. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 16:40 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Pražák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.