SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Po 19. kole III. třídy skupiny B známe jméno postupujícího. Dobrá Voda B se mohla z postupu radovat už v sobotu po zaváhání Ledenic B a v neděli osmi brankovou nadílkou potvrdila první místo na hřišti Štěpánovic. Vybrali jsme jedenáctku hráčů, která nejvíce zaujala. Pokud je mezi ní váš favorit nezapomeňta mu poslat hlas do středy do 12:00.

V brance se do naší sestavy kola opět tlačili hned dva brankáři. Tím prvním je Lukáš Dvořák, který si bezchybným výkonem proti Lišovu B připsal druhé čisté konto za sebou. Druhým brankářem, který si vysloužil nominaci je Michael Schuster z Vrábče. Ten eliminoval útočné výlety hráčů druhého týmu tabulky. V závěru zápasu si pak připsal asistenci u páté branky svého týmu.

 

V obraně se dařilo Josefu Kašparovi z Trhových Svinů B. Ten si kromě obranných povinností, stihl plnit i ty ofenzivním a jednou se zapsal i mezi střelce. Na pozici beka se pak objevuje záložník Slavče Roman Brousek, který se dvakrát zapsal mezi střelce na hřišti v Nových Hodějovicích a navrch přidal jednu asistenci.

Ofenzivně laděným víkendem je inspirována i naše záložní řada. Lukáš Ebenhöh šel vypomoci na poločas B týmu Trhových Svinů a na lajně způsoboval obráncům Kamenného Újezdu četnější škody, než přívalové deště, které zasáhly Česko. Podobně na tom byl i pendl z Dobré Vody Ctibor Novotný, který zásoboval své spoluhráče průnikovými přihrávkami a podporoval ofenzivu, co to šlo. Jednou brankou přispěl k vysoké výhře svého týmu. Miloš Mekiš z Vrábče, patřil k nejlepším hráčům svého týmu proti Ledenicím a svůj výkon korunoval jedním gólem. Záložní formaci uzavře šestnáctiletý mladíček z Trhových Svinů B Matyáš Zachař, toho zvolil nejlepším hráčem jeho ostřílený spoluhráč Radim Petr. Mladý štírek se proti Kameňáku prosadil hned dvakrát.

 

 

V útoku to vezmeme postupně podle palebné kadence v tomto kole. V zápase měl sice Michal Drábek šancí více než na dvě branky, které vstřelil, ale i přesto předvedl velmi dobrý výkon. Jakub Brousek ze Slavče je na jaře jednoznačně nejlepším střelcem soutěže, když v 8 zápase vstřelil 11 branek. V tom aktuálním se třikrát trefil na půdě Nových Hodějovic a možná bude v posledních dvou zápasech ještě nahánět od podzimu vedoucího Tošnera. Na paty mu může šlapat kromě jeho kolegy z útoku Jiřího Tůmy, snad jen Petr Šteyer z Dobré Vody B. Ten si šel po pár týdnech spravit chuť za béčko a čtyřmi góly zatížil síť ve Štěpánovicích. Nutno podotknout, že kdyby dal gól z každé šance, možná by dýchal na záda Tošnerovi, právě on.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 16:29 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.