SESTAVA KOLA - 27.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Jedenáctka kola se tento týdne musí obejít bez hráčů Českého Meziříčí a Třebše, zápas těchto týmů byl odložen. Přesto se mezi ostatními hráči našli aspiranti na vaše hlasy. 

Úpice sice s Černilovem ztratila dvougólový náskok, díky brankáři Marcelu Douskovi ale zvítězila v penaltovém rozstřelu 3:1, a odnesla si tak ze zápasu bod navíc. 

 

Hořice se v zápase s Bílou Třemešnou dostaly brzy do vedení díky brance Viktora Kulhánka, v dalším průběhu Jiskra další branky nepřidala a o své výhře musela rozhodnout až v penaltovém rozstřelu. Bod pro tým Bílé Třemešné zařídil před koncem prvního poločasu Daniel Novák, který vyrovnal na 1:1.

 

Miletín v zápase s Vrchlabím dvakrát prohrával, přesto se mohl radovat z výhry 3:2. Deset minut po začátku druhého poločasu nejprve vyrovnával Zdeněk Urban a pět minut před koncem poslal Miletín do rozhodujícího vedení Tomáš Novotný

 

Atraktivní podívanou nabídl zápas Libčan a Kunčic. Dobrý výkon v obraně domácích předvedl Tomáš Kabeláč, který měl s nebojácnými hráči Kunčic co dělat. Vítěznou branku Libčan nakonec vstřelil Martin Friedl, který rozhodl o výhře svého týmu 2:1.

 

K velkému výkonu se v zápase s Novým Hradcem rozstříleli fotbalisté Nepolis. Na výhře 1:6 se hattrickem podílel záložník Tomáš Hanuš

 

Roudnice sice v zápase se Sobotkou prohrávala o jednu branku, ve druhém poločase ale domácí výsledek otočili a díky vítězné brance Lukáše Stoszka zvítězili 2:1. 

 

Sebejistý výkon předvedli i fotbalisté Lázní Bělohrad, kteří porazili Třebechovice 5:2. Pod výhru se jedním gólem podepsal Jakub Hrnčíř spolu s dvougólovým Jiřím Odvárkem




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 13:29 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.