SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

Je za námi 18. kolo III. třídy skupiny B. V tabulce se nic výrazně nezměnilo a největší boj se tak svede asi o konečné třetí místo. Pokud máte v jedenáctce kola svého favorita, nezapomeňte mu posílat hlasy do středy do 12:00.

Na postu brankáře máme po kratší odmlce znovu dva borce. Shodou okolností jsou to nedělní soupeři z týmů Kamenného Újezdu B a Štěpánovic. Jak Filip Janda v brance domácích, tak hostující Petr Matoušek neinkasovali a diváky tak ochudili o to hlavní, proč se vlastně na fotbal chodí. Nutno dodat, že kromě střelecké nemohoucnosti obou týmů se na bezbrankovém výsledku podepsalo i teplé počasí.

 

Z obránců zaujal autor první trefy Ledenic na půdě Lišova Pavel Cukr, který na jaře předvádí velmi dobré výkony. Na kraj obrany jsme pak zařadili záložníka Nových Hodějovic Davida Lojku, který vstřelil dvě branky na půdě vedoucí Dobré Vody B. Škoda, že jeho výkon nebyl podtržen i bodovým ziskem.

 

V záloze odehrál výborný zápas Jakub Marek z Dobré Vody B. Nejprve srovnal stav utkání s Hodějovicemi a vzápětí připravil vítěznou trefu pro Klimeše. Téměř u všech branek byl Jiří Tůma ze Slavče. V zápase s Vrábčí nasázel hattrick a další dvě branky připravil Jakubu Brouskovi. Řečí hokejových statistik, tak byla jeho zápasová bilance 3+2. V Římově si diváci rovněž přišli na své a nejvíce zaujal výkon Petr Gramana. Ten odehrál výborný zápas vyšperkovaný dvěma góly. V Lišově zase byli diváci svědky dobývání hostující obrany z Ledenic. Jediným jejím úspěšným pokořitelem byl aktivní David Mlýnek.

 

 

Druhé dvougólové odpoledne prožil během posledního týdne Jan Tomandl z Dobré Vody B. Stejně jako před týdnem, pomohl svými trefami k zisku tří bodů. Branky po krátké odmlce začal střílet i Jakub Brousek ze Slavče. Dvakrát se prosadil proti Vrábči a navrch přidal tři asistence. Posledním útočníkem do party je Jaromír Štrajt z Římova. Neúnavným pohybem dělal problémy hostující obraně a jedním gólem pečetil vysokou výhru svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 17:55 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.