SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

Jedenadvacáté kolo přineslo troje brankové hody, když Velim a Radim hrály proti nekompletním celkům dna tabulky a Cerhenice rozstřílely Rostoklaty. Diváci také sledovali čtyři dramatická utkání, z nichž jedno dospělo až do penalt po obratu Tuchorazi. Tyto zápasy také přinesly mnoho individuálních výkonů, ze kterých jsme vybrali jedenáctku kola. Nedostal se do ní gólman Chválovic, který sice dostal jedenáct míčů za svá záda, ale byl ohodnocen trenérem soupeře. Do ideální sestavy jsme ale vybrali gólmana s nulou na kontě. Vyberte a hlasujte...

 

Brankář Josef Pazdera (TUKL) udržel čisté konto v Kozojedech a pomohl k těsné výhře.

 

Stejný podíl na výhře má i David Pacovský (TUKL). Dva zástupce má v sestavě i vedoucí tým - Jan Dědek a Miroslav Černý (oba BEČ) patřili k oporám a navíc pomohli i brankami. Jejich soupeř z Dobřichova dodal Martina Vízka, který po přestávce zařídil dvěma trefami vyrovnání. Další dva zástupce mají v Top star Cerhenice - Marek Kaše a Martin Novotný. Jejich výkony a branky pomohly k porážce Rostoklat. I z týmu Velimi jsou dva zástupci. Jan Svoboda jako dirigent hry a Martin Beníšek, který dokázal nastřílet hattrick během třinácti minut. Od trenéra Radimi jsme dostali útočníka Ivo Procházku a jedenáctku doplňuje Bedřich Novotný (PEČ), který nastřílel všechny tři góly svého mužstva.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 20:36 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.