SESTAVA KOLA - 21.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Největší událostí 21. kola je vysoká venkovní výhra Sokolu Hrotovice v Čáslavicích, a po zásluze mají v sestavě kola hned trio hráčů. Další překvapivý výsledek se zrodil ve Vladislavi, kterou za tři body vyloupila Telč. Budišov otočil nepříznivý výsledek 0:2 především zásluhou Zbyňka Dvořáka nad Náměští a zvítězil 4-3. Nová Ves nezaváhala a s přehledem porazila celek z Koutů. Vrchovina B jen smírně s Źeletavou. Třebíčtí tentokrát něměli takový problém s koncovkou a porazili Rantířov 3:1. Nováček z Třeště hrál bez branek se Žďárem B. 

Toto kolo nám vyšla typická sestava 4-3-3

Do branky se dostal Matěj Růžička- Sokol Hrotovice, který sice inkasoval branku, ale zároveň vyřešil pár ošemetných situací.

Obranou fázi měli zejména nastarosti tito fotbalisté Jan Novák - Sokol Hrotovice, k obrané fázi přidal i vsřelenou branku, Lukáš Nosek SK Telč, Zbyněk Dvořák- Budišov-Nárameč, vstoupil na hřiště ještě v prvním poločase a svými dvěma brankami pomohl k obratu utkání. Jakub Novotný- Slavoj Třešť, za spolehlivý výkon.

O tvorbu hry se starali tito záložníci František Nečas- Nová Ves, za agilní výkon a vstřelený gól. Petr Sodomka- Vrchovina B, skvělý výkon a dvě branky. Pavel Novák- Hfk Třebíč B.

 

Se střílením branek se přičinili tito útočníci Tomáš Simandl-Želetava, exelentní střelec se prosadil proti Vrchovině hned dvakrát, jeho branky znamenali pro hosty cenný bod. Jakub Beňo- Sk Telč, bylo ho plné hřiště a svůj výkon vyšperkoval brankou. Miloslav Salák- Sokol Hrotovice. Výborný výkon, dvě vstřelené branky na soupeřeově hřišti a navíc u hlavního konkurenta v boji o záchranu. Co více si přát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2016 10:25 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.