SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Ani po 16. kole nechybí sestava kola III. třídy skupiny, ve které má zastoupení v podobě hráčské nominace hned devítka týmů. Pro svého favorita nezapomeňte hlasovat každou hodinu, do středy do 12:00!

Podruhé za sebou si zasloužil místo v sestavě brankář Slavče Filip Vítek. Na hřišti Lišova podržel svůj tým několika zákroky a ve druhém poločase chytil domácím pokutový kop. V posledních dvou zápasech, tak ze tří penalt inkasoval jen jednou.

 

Na kraji obrany si vedl výtečně Pavel Cukr z Ledenic B. Pro domácí hráče představoval neprůchozí hradbu a dokázal svými útočnými výpady podporovat i hostující ofenzivu. Velmi dobře zahrál na pozici stopera i Milan Váša z Kamenného Újezdu B. V obranné činnosti si počínal bezchybně a jeho výkon pomohl k důležité výhře nad soupeřem z Vrábče. Další krajní obránce, který si svůj post odehrál bez větších problémů, byl Jiří Rytíř z Římova. Vybojoval spoustu míčů a podporoval na pravé straně domácí ofenzivu.

 

V záložní formaci hrál neúnavně Milan Klabouch ze Štěpánovic. V zápase v Mladém byl velmi aktivní a z obranného bloku Štěpánovic, často rozjížděl brejkové situace. Velmi dobré utkání odehrál sedmnáctiletý David Frnka z Kamenného Újedu B. Svou rychlostí a dravostí dělal velké problémy obraně Vrábče a po jeho důsledném napadání padla vítězná branka zápasu. Ve středu zálohy hrál prakticky bezchybně Jan Kándl z Lišova B. Hojně podporoval domácí ofenzivu krásnými přihrávky, snažil se střelecky prosadit i on sám, ale branku Slavče zaklel brankář Vítek. Posledním do party záložníků je Miloš Schuster z Mladého. Jeho výkon by měl být příkladem pro všechny hráče. V sobotu odehrál zápas za áčko, v neděli se snažil pomoci k bodům B týmů. Bylo ho plné hřiště, trefil břevno, poté se gólově prosadil. Na body ovšem jeho snaha nestačila.

 

 

Útočný trojlístek tvoří Radek Candra z Dobré Vody B, který důležitou vyrovnávací brankou nastartoval domácí obrat utkání ve šlágru kola proti Ledenicím B. Dvě pohledné branky, vstřelil Michal Bárek z Nových Hodějovic a na hřišti Římova, to nakonec stačilo na jednobodový import a udržení třetí příčky. Dva góly vstřelil i Jan Vojč, který se do sestavy vrátil po karetním trestu. Jeho góly znamenaly nečekaný zisk tří bodů pro Štěpánovice, na hřišti v Mladém.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 19:21 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.