SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Hráčem dvacátého kola okresního přeboru na Příbramsku určitě nebude žádný z fotbalistů Rožmitálu. Vedoucí celek soutěže totiž vybouchl na hřišti sestupem ohrožených Kovohutí Příbram, které mu připravily první jarní a ostudnou porážku. O neporazitelnost v odvetách přišlo i sloučené mužstvo Nové Vsi a Malé Hraštice, které si odvezlo výprask z Trhových Dušníků. A do třetice selhání favorita: dobříšské béčko padlo v Rosovicích. Všechny tři týmy, které zaskočily soupeře z popředí tabulky, mají v sestavě kola po dvou zástupcích stejně jako Krásná Hora. Po jednom dodala mužstva Nečíně, Bohutína a Dublovic, v jejichž dresu zazářil autor čtyř branek Martin Vondrák. Pro hráče kola můžete hlasovat tradičně do stredečního pravého poledne.

Mnohými je považován za nejlepšího brankáře okresního přeboru. Každopádně na jaře má strážce nečínské svatyně Martin Kubín parádní formu, což potvrdil i na Luhách. Jediný gól obdržel z penalty, jinak se zaskvěl při tutovce Hadače i dobře mířené střele Beňa v závěru, kdy svým zákrokem udržel týmu překvapivé vítězství.

Zkušený zadák Roman Kareš bezvadně zapadl do na jaře dobře šlapajícího celku Trhových Dušníků, který hravě smetl dosud druhou Novou Ves. Domácí stoper tradičně dirigoval pro soupeře téměř neprostupnou obranu a navíc rozjel akci předcházejíci vedoucí trefě Smejkala.

Jako pravý vůdce svého týmu se ukázal obránce Kovohutí Příbram Jan Neliba v utkání s lídrem soutěže z Rožmitálu. Domácí kapitán rozšířil svou obdivuhodnou gólovou bilanci o vyrovnávací trefu z penalty, navíc dirigoval hru, hrál dopředu, dozadu a měl vše pod kontrolou.

I ve 47 letech patří neodmyslitelně do základní jedenáctky Rosovic. Pro stopera Václava Petáka bylo derby s dobříšskou rezervou o to prestižnější, že v dresu soupeře strávil téměř celou kariéru a na Dobříši žije. Svou roli zvládl excelentně. Jím řízená defenziva dovolila favoritovi jediný gól až v závěru a pohlídala tři body.

Krajní obránce Jaroslav Kříž z Krásné Hory patří v poslední době mezi nejlepší hráče svého mužstva, které si doma poradilo s Pičínem. Bek na tom měl výrazný podíl, neboť mu připadl těžký úkol - pokrýt útočníka Ježka. Splnil ho bravurně. Pičínský forward se neprosadil ani se přes něj za celé střetnutí nedostal do šance.

Záložník Ondřej Šváb sehrál proti vedoucímu celku okresního přeboru svůj zápas sezóny.  Středopolař Kovohutí Příbram byl jednoznačně nejlepším mužem na hřišti, kde svou pracovitostí a bojovností vymazal tvůrce hry protivníka a svůj výborný výkon vyšperkoval v 86. minutě trefou na 4:1.

Táhne svými výkony na jaře neporažené Dublovice, které vyřídily poslední Počepice. Blonďatý záložník Martin Vondrák byl znovu motorem útočných akcí svého týmu a sám dosáhl na hráče středové formace nebývalého střeleckého kousku, když čtyřikrát dopravil míč za záda nešťastného brankáře Pudila.

Svým výkonem zastínil středopolař Tomáš Lhotecký všechy spoluhráče v záložní řadě fotbalistů Krásné Hory. V domácím střetnutí s Pičínem podržel balón a dával hře myšlenku, navíc byl nebezpečný pro branku hostů. První šanci mu zlikvidoval gólman, při druhé už nezaváhal a přesnou hlavičkou nasměroval tým k výhře.

Chybí mu snad jen zkušenosti. Ostatně není divu, ve 23 letech má budoucnost před sebou. Bohutínský útočník Zdeněk Buch přesvědčil o svých kvalitách i v Jincích. Během úvodních devíti minut se dostal do dvou šancí a obě proměnil, čímž zařídil hostům tříbodový zisk. Na dosah měl hattrick, Suska už však nepřekonal.

Na podzim se v dresu Trhových Dušníků občas hledal, jenže v jarních odvetách zkušený forward Jaroslav Smejkal potvrzuje pověst obávaného kanonýra. Své střelecké schopnosti a intuici prokázal v duelu proti sloučenému celku Nové Vsi a Malé Hraštice, na jehož demolici se podílel dvěma zásahy. Aktivně se zapojoval i do hry.

V nevýrazné sestavě rosovického týmu je nejsvětlejším zjevením. Útočník Jan Tuháček proti dobříšské rezervě ukázal, v čem jsou jeho největší přednosti. Neustále hýřil pohybem, nevypustil jediný souboj a svým důrazem platil na zadáky rivala, které hodně zlobil. Za svou aktivitu byl odměněn trefou, kterou zařídil vítěznému mužstvu vedení.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 19:03 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.