Hráčem 20. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 07.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Kubín

40%

S fotbalem začínal v sedmi letech v Nečíni, kde za žáky místního Sokola hrál útočníka. "Chtěl jsem být jako Kulík ze starého českého filmu Do hlubin študákovy duše," pousměje se čtyřiatřicetiletý nečínský gólman při vzpomínce na své fotbalové začátky. V 11 letech přestoupil do ligového klubu 1. FK Příbram, kde podle jeho slov zjistili, že má obě nohy levé a postavili ho do branky. "To je nejhorší místo, protože tam je každá chyba po zásluze odměněna," žehrá na nevděčný úděl brankářů, ovšem tento post už neopustil. V patnácti odešel z Příbrami do Bohutína, kde chytal I. A třídu dorostu. Na prahu plnoletosti se vrátil do Nečíně, s kterou hned zažil postup do okresního přeboru. Po dvou sezónách zamířil do Nového Knína, kde dva a půl roku hájil branku účastníka I. A třídy, aby se opět vrátil do mateřského klubu. S ním postoupil do I. B třídy, kterou Nečín s roční pauzou kopala sedm let, nyní chytá v okresním přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Neliba 39%
3. Zdeněk Buch 7%


0

Byla to bitva jako řemen! Napínavá do poslední minuty hlasování, během nějž se pořadí v čele neustále přesýpalo. Na jeho konci byl vítězem nečínský brankář Martin Kubín, který v anketě o hráče 20. kola okresního přeboru nasbíral za svůj výkon na hřišti Sparty Luhy lehce přes 40 procent vašich hlasů. Čtenáři ocenili jeho dva skvělé zákroky ve druhém poločase, díky nimž Nečín uhájila překvapivou výhru.

O 1,4 procenta zpět zaostal kapitán Kovohutí Příbram Jan Neliba, který skončil v hlasování na druhé pozici. Důrazný obránce vymazal ze hřiště útočníky vedoucího Rožmitálu, který si odvezl ze Lhoty u Příbramě ostudný debakl. Přitom stačil podporovat útočnou činnost svého týmu a ukázal se jako spolehlivý exekutor penalty, ze které domácí rychle srovnali. Byla to jeho třináctá trefa v sezóně.

Tolik jich nemá na kontě ani bohutínský fotbalista Zdeněk Buch, přestože je útočníkem. Při utkání v Jincích však ukázal svůj střelecký potenciál, když mu v úvodních devíti minutách stačily dvě příležitosti, aby své střely uklidil za záda dobře chytajícího domácího gólmana Suska, jenž třiadvacetiletému hráči překazil hattrick. Ten od vás obdržel sedm procent hlasů a v anketě obsadil třetí příčku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.