SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

I v tomto kole můžete hlasovat pro svého favorita v sestavě kola! Kdo se stane vítězem ankety?

Jaroslav Dvořák (FK Poříčí)

Nestárnoucí veterán a trenér FK Poříčí Jarda Dvořák se musel proti vedoucímu celku tabulky postavit znovu do branky a jako vždy, opět předvedl vynikající výkon a především díky jemu domácí dokázali obrat favorita o všechny body.

Jiří Brádle (FK Mostek)

Sváteční střelec a kapitán Mostku se dokázal prosadit i před brankou soupeře a svou brankou poslal utkání proti Hartě do pokutového rozstřelu. 

Michal Liška (FC Mladé Buky)

Mladobucký univerzál byl jedním z mnoha hráčů, kteří si při kanonádě proti Lánovu připsal zářez na pažbu. Předvedl přesvědčivý výkon a řekl si o nominaci do sestavy kola.

Martin Hanuš (FC Vrchlabí "B")

Jeho branka otevřela skóre sledovaného krkonošského derby a nakonec se ukázala jako branka vítězná! Pádný důvod k nominaci. 

Milan Půlpán (FC Lánov)

Jediná světlá výjimka z celku, který jako každý rok marně bojuje o záchranu v OP. Připsal si jedinou branku v utkání s M. Bukami, ovšem při výsledku 11:1 je to hodně slabá náplast.

Lukáš Andrle (SOKOL Vítězná)

Mladý záložník předvedl jako vždy bojovný výkon od začátku do konce a na rozebrání Jánek se podílel dvěma brankami. V našem výběru proto nemohl blonďatý štírek chybět.

Jan Kuric (SOKOL Staré Buky)

Středopolař, který posílil sokolíky v zimní pauze se v jarních bojích ukazuje jako plnohodnotná posíla. Tentokráte se podílel hattrickem na zničení rezervy B. Třemešné.

David Zdržálek (Harta Podhůří) 

Jediný střelec svého týmu ozdobil svůj výkon rozhodující penaltou  v rozstřelu a přidělil do Podhůří oba body, které si Harta odvezla. 

Martin Hoffman (Baník Rtyně v P.)

Kvalita, jistota, spolehlivost. Tento hráč je v sestavě kola stále častěji, je čím dál více produktivní a i v mladém věku se stává tahounem svého týmu.

Vítězslav Robek (SOKOL Vítězná)

Jakoby roky ani nepřibývali. Tenhle borec zkrátka stříli jeden gól za druhým a je mu jedno, jestli hraje v záloze či útoku. Messi z Vítězné nominován naprosto zaslouženě!

Jan Špička (FC Mladé Buky) 

Nominaci do sestavy kola odůvodníme dvěma slovy-pět branek. Ano, přesně tolikrát se dokázal tento borec trefit do sítě Lánova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 19:45 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.