SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Linhart Jaroslav – Slavia má problémy s gólmany, za A mužstvo i za B mužstvo tak v brance naskočili poprvé do mistrovské utkání hráči. Jaroslav se za svůj výkon nemusí stydět. Sice dostal dva góly, ale několik šancí pochytal. Občas to vypadalo, že hrál spíše třetího stopera.

 

Ducháček Jiří – Odehrál si svůj standart, rychlý obránce nedá soupeři vydechnout, navíc rozhodl v 88. minutě šlágr kola.

Krykorka Michal – Pomohl svým gólem a hrou v obraně porazit Dobřenice. I díky jeho výkonu zůstává Třebeš na čele tabulky.

Filipek Petr – Zkušený obránce řídil obranu při demolici Kunčic. Když soupeř hrozil z brejků, vždy ukázal, že už má něco nahráno a útočníky si poradil.

 

Janďourek Dominik – Nadějný hráč Dohalic ukázal svůj potenciál především před gólem jeho týmu, když si poradil na straně se soupeři a přesně nahrál do vápna.

Pečenka Jiří – I když spálil nějaké šance, svou aktivitou strhával ostatní. Moc chtěl dát gól, což se mu v 89. minutě poštěstilo.

Koóš Tomáš – Jeden ze smutných střelců ve šlágru kola. Jeho gól nastartoval tým k vyrovnání, které bohužel pro ně neudrželi.

Havlena Filip – Neúnavně nabíhal po lajně v Orlické kotlině. Jeho rychlost dělala obráncům problém, svým spoluhráčům připravil několik šancí.

 

Faltus Radim – Dlouho se útočník Stěžer nemohl prosadit. Že góly nezapomněl dávat, ukázal v důležitém utkání. Jeho dva góly nasměrovaly jeho tým k důležitému vítězství v boji o čelo tabulky.

Brixí Lukáš – Když má den, spadne mu tam všechno. Již ve 37. minutě měl na svém kontě hattrick a ještě do poločasu mohl přidat další.

Novotný Tomáš – Při kanonádě se matador Vysoká prosadil dvakrát do sítě bezmocných Kunčic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 14:44 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.