SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Devatenáctá kapitola okresního přeboru na Příbramsku je uzavřenou záležitostí, ale fotbalisté, hráči, trenéři i fanoušci mají stále o čem debatovat. Debaty i polemiku jistě přinese i sestava 19. kola, kam po dvou hráčích dodal lídr z Rožmitálu a mužstvo Sparty Luhy, které bodovalo na Dobříši. Pro hráče kola můžete tradičně hlasovat do stredečního pravého poledne.

Nebývá zvykem, aby nejlepším hráčem vítězného týmu byl brankář, ale v případě dublovického strážce svatyně Vojtěcha Ješuty výjimka potvrzuje pravidlo. Gólman se měl proti Krásné Hoře nudit, ale nakonec musel čarovat a soupeři chytil ve druhém poločase jisté tři góly.

Kdysi býval obávaným střelcem, dnes stojí na opačné straně barikády. Stoper fotbalistů Sparty Luhy Jakub Jun se na hřišti dobříšského béčka rozhodně nenudil, ale jím dirigovaná obrana spolehlivě odolávala tlaku soupeře a on skvělým čtením hry zmařil několik příležitostí.

Jeho zkušenosti jsou k nezaplacení, čehož si jsou ve sloučeném týmu Nové Vsi a Malé Hraštice dobře vědomi. Proto netrpělivě vyhlíželi návrat stopera Tomáše Petráka. Po zranění nastoupil v základní sestavě proti Kovohutím a svůj jistý výkon okořenil gólovou hlavičkou.

Pro fotbalisty Krásné Hory je nepostradatelnou oporou, což potvrdil i na hřišti favorizovaných Dublovic. Kapitán Martin Švec spolehlivě řídil obranu, která toho domácím moc nedovolila, dobře četl hru a jistý byl i ve vzduchu. Snažil se podporovat útok a měl na hlavě vyrovnaní.

Je věkem ještě dorostenec, ale velký šoumen. Mladý talentovaný Daniel Suk z Rožmitálu na sobě potřebuje pracovat, proti Rosovicím však ukázal svůj potenciál a zahrál velmi dobře. Při zápase podporoval útok z levé strany záložní řady lídra soutěže, byť se gólově neprosadil.

Fotbalisté Bohutína byli v duelu s posledními Počepicemi favoritem, ovšem na hřišti se dlouho hledali. To neplatilo pro muže s desítkou na dresu Matěje Rampu, jenž režíroval hru vítězů. Ze středu zálohy nekompromisní ránou poslal balón poprvé za záda výborného Pudila.

Nelze si nevšimnout, že z něj mužstvu Trhových Dušníků roste opora, nepostradatelný a užitečný hráč. Záložník Ladislav Ďuriš to ukázal i v derby proti Pičínu, kdy neúnavně pendloval podél čáry a za svou aktivitu byl odměněn po půlhodině, když vstřelil důležitý vyrovnávací gól.

Vědí to i příznivci nečínských fotbalistů, že středopolař Tomáš Kretschmer svými výkony dávno přerostl okresní přebor. Proti Jincům byl nejlepším hráčem na hřišti. Znovu dokazoval, že si náramně rozumí s míčem, zlobil zadáky soupeře svou rychlostí a svou trefou zachránil domácím bod.

Sám říká, že pomalu ztrácí svou největší přednost - rychlost, ovšem obránci Dobříše B budou asi jiného mínění. Útočné tykadlo Luhů Lukáš Beňo domácí zlobil. Jeden gól mu nebyl uznán pro ofsajd, v další šanci zaváhal, ale do třetice už udeřil, když si vychutnal kličkou stopera i gólmana.

Je to s podivem, když jeho tým znovu prohrál, ale počepický útočník Jiří Zdeněk si nominaci do sestavy kola za výkon v Bohutíně zaslouží. Zastínil svého útočného parťáka M. Skalického a byl největší hrozbou pro domácí branku. To potvrdil vyrovnávacím gólem, kdy si v koncovce zachoval jako mazák.

Rožmitálský útočník Pavel Leitermann svým důrazem dotáhl vedoucí mužstvo přeboru ke třem bodům proti Rosovicím. Po těžkém zranění obdivuhodně rychle nabírá bývalou formu a má nebývalý střelecký apetit, což prokázal proti bojovnému protivníkovi, kterého vyřídil hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 00:38 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.