Hráčem 19. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Suk

37%

"Hráčem kola bych dal postupně celou jedenáctku Rožmitálu. My normální smrtelníci nemáme v hlasování proti tak velkému městu šanci," utrousil ironicky nedávno jeden z fotbalistů okresního přeboru na Příbramsku. A uhodil nejspíš hřebík na hlavičku, protože díky hlasům čtenářů se hráčem 19. kola stal rožmitálský záložník Daniel Suk. Věkem ještě dorostenec je stále nevybroušeným talentem, který na sobě potřebuje hodně pracovat. Při zápase s Rosovicemi si ovšem počínal jako mazák. Z levé strany zálohy neúnavně podporoval útok a hrál velice dobře, což mu v kombinaci s jeho povahou šoumena vyneslo vítězství v anketě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Švec 30%
3. Jiří Zdeněk 6%


0

O titul hráče kola a vaší přízeň se znovu prali dva fotbalisté. Z jejich souboje vyšel vítězně mladý rožmitálský středopolař Daniel Suk, jehož výkon proti Rosovicím zaujal 37 procent hlasujících čtenářů našeho webu a potvrdil skutečnost, že fanouškovská základna lídra okresního přeboru je nejširší.

Druhou příčku za 30 procent hlasů bral krásnohorský kapitán Martin Švec. Nedoceněný univerzál při utkání v Dublovicích nastoupil na postu stopera, kde si počínal bezchybně ve vzduchu i na zemi, a přitom tradičně stačil podporovat útočnou činnost svého týmu.

Šest procent hlasujících oslovil výkon počepického útočníka Jiřího Zdeňka v Bohutíně. Poslední mužstvo soutěže sice podle očekávání vyšlo bodově naprázdno, nicméně jeho forward zle zatápěl soupeřovým zadákům a vstřelil jednu z branek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.