SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Máme zde sestavu 19. kola okresního přeboru, v které máme jednoho jasného favorita. Tím je hráč ze Žlunic Martin Fiala, který vstřelil všech pět branek svého týmu při vítězství 0:5 v Kopidlně B, čímž totálně zdeptal domácí obranné hráče. Dalším je Wojcik D., který vstřelil dvě branky v zápase s Bělohradem, který lídr z Nové Paky vyhrál 0:2.

Brankář:

Kracík Jan - udržel nulu v Lužanech a přispěl k zisku tří bodů

Obrana:

Calta Petr - svým výkonem v obranné linii přispěl k vítězství Žlunic v Kopidlně B, Špicar Petr - svým výkonem přispěl k neinkasování branky své Milíčevse v CHomuticích, Scháňko Tomáš - stoper Chomutic, který přispěl svým výkonem k výhře 1:0 po PK nad Milíčevsí, Veselý Milan - obránce Podhradí, který nádherným gólem rozhodl zápas v Lužanech,

Záloha:

Beránek Michal - vstřelil dvě branky Železnice v Hořicích, Pižl Tomáš - kapitán Žlunic režíroval výhru Žlunic v Kopidlně, Ponikelský Vojtěch - v záloze odehrál dobrý zápas při výhře 1:0 nad Milíčevsí,

Útok:

Wojcik Dan - střelec dvou branek Nové Paky proti L. Bělohrad B, Kloutvor Lukáš - dorostenec Chomutic, který v penaltovém rozstřelu měl chladnou hlavu a přispěl k vítězství nad Milíčevsí, Fiala Martin - střelec 5 branek v Kopidlně B !!!!!!!



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2016 21:32 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.