ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Hráčem 19. kola okresního přeboru se stal hráč Podskalanu Podhradí Milan Veselý, který svojí krásnou brankou rozhodl utkání v Lužanech a zasloužil se těsné vítězství 0:1. Něco o Milanovi na úvod: Milan Veselý, stoper (střední obránce) ,26.11.1984, 177 cm, 78 kg, voják z povolání. Omlouvám se za pozdní vložení rozhovoru, ale z časových důvodů dřívější termín nebyl možný. Děkuji za pochopení a pojďme na rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Jak probíhá tvoje příprava během týdne?
Moje příprava, je díky mému povolání, skoro každý den. Úterý a čtvrtek mám fotbalový trénink a v zaměstnání mám fyzickou zátěž skoro každý den (běh, posilovna)
2. Kolik se Vás schází na tréninky na Vašem kopci :-)?
Na našem „kopci“ se scházíme jak kdy. Někdy Nás je 20 a někdy nás je sotva 10. Průměrně nás ale chodí kolem 12 – 14 lidí.
3. Proběhla nějaká změna v kádru Podskalanu v zimní přestávce?
Jedině, co trenér změnil v zimě, je jiná formace a jiný styl hry, který nám opravdu vyhovuje. Co se týče lidí, tak k nám na Podhradí moc lidí nechce chodit, ohledně hřiště, i když se snažíme něco se hřištěm udělat, tak bez vody to nepůjde. Ze Žlunic k nám na hostování přišel Soukup a odešel zpátky do Železnice Ziegelheim. To jsou asi největší změny.
4. Jaký byl průběh zápasu v Lužanech?
Z mého pohledu to byl remízový zápas nebo o tom jednom gólu. Bylo to takové bojovné utkání. Hodně Nás podržel Jan Kracík, který vychytal minimálně dva úniky domácích útočníků, kdyby domácí dali první gól, mohl náš zápas vypadat úplně jinak.
5. Jakým způsobem jsi se prosadil proti Lužanům?
Na našem vápně jsem vybojoval míč a nikdo se mi v tu chvíli nenabídl a tak jsem to zkusil jít sám. Nutno dodat že domácí mi to ulehčili tím, že mi to „otevřeli“ a mohl jsem projít až k domácímu vápnu a vystřelit. Upřímně jsem nečekal, že to dopadne až takhle dobře. Ještě na půlce jsem si myslel, že budu přihrávat. Křičeli na mě čtyři lidi a já si nemohl vybrat tak jsem radši vystřelil.
6. Prý to byla tvoje životní branka, je to tak?
Určitě to byla moje životní branka. Já když dám gól tak to je většinou taková „šmudla“, která tam náhodou padne.
7. Jaký z tvých spoluhráčů by mohl hrát vyšší soutěž?
Nám na kopci už je skoro všem přes 30 let, některým je i přes 40 let, takže si myslím, že vyšší soutěž budeme hrát buď všichni a to tak, že vykopeme okres anebo nejspíše nikdo. Ty co na to mají, tak ty to vědí a musejí si za tím jít, anebo už odešli.
8. Koho by jsi si přál do týmu Podhradí z ligového týmu, kdyby byla ta možnost?
Určitě nějakého útočníka, dobrých útočníků není nikdy dost (Škoda, Lafata aj.)
9. Kdo je podle Tebe v současnosti nejlepší hráč světa?
Většinou každý hodnotí nejlepšího hráče dle gólů, ale myslím si, že to je sice důležité, ale fotbal je o 11-ti lidech, kteří musejí společně bránit a společně útočit. Pro mě je nejlepší hráč Thiago Silva.
10. Dal by jsi dohromady ideální jedenáctku z hráčů světa v rozestavení 4-4-2?
Neuer – Alaba, Silva, Vidic, Marcelo – Modric, Özil, Di María, C.Ronaldo – Messi, Ibrahimovic.
11. Sledoval jste zápas Bayern – Atlétiko Madrid?
Zápas jsem sledoval. Přál jsem si, aby postoupil Bayern, nechtěl jsem španělské finále. Kdyby Thomas Müller dal penaltu tak by se to odehrávalo asi jinak, ale ve fotbale se na kdyby nehraje.
12. Myslíš, že si titul v české lize Plzeň zaslouží?
Skončila první tak asi zaslouží. Jsem Slávista, tak co k tomu dodat .

Autor: Jaroslav Řeháček

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.