SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Na čele tabulky sice Brod ztratil něco málo ze svého náskoku, ale stále je suverénem. Zato na opačném pólu tabulky se situace dramatizuje. Krakovany a Třebovle nečekaně vyhrály a na dno se momentálně dostala osecká Viktorie. Nicméně výkony hráčů na hřišti a jejich nominace trenéry a diváky dala sestavit sestavu kola. A vy opět můžete hlasovat do středečního poledne...

Branku bude tentokrát hájit Jevanský Oleksandr Tolstikov, který za svá záda nepustil žádnou ze střel Jestřabí Lhoty.

 

V tříčlenné obraně nastoupí zástupce Nučic Jan Vedral, který nedovolil soupeři ze Zásmuk příliš aktivity v útočné fázi. Z týmu Zásmuk se do nominace dostal Jiří Roth a dále libodřický Pavel Medlen. Oba tito hráči, ač na postu obránce aktivně podporovaly své útoky.

 

V pětičlenné záložní řadě by si zahráli Jan Nebřenský (PLA) a David Končický (JEV) - pilky na lajnách. Oba trvale zaměstnávali obrany soupeřů. A tři středoví hráči Matěj Chromý (NUČ), stálice na místě opory týmu a střelec dvou branek. Daniel Richter (TŘE) jako správný kapitán vedl tým pro body v Pečkách a Miloslav Klička (JLH), který se dostával do šancí v Jevanech, ale bohužel proti byl výborný gólman.

 

V útoku se představí Jiří Koula (JEV), který, přestože tentokrát branku nedal, byl stálou hrozbou pro obranu Zásmuk a dále Roman Tlučhoř (KRA), který dvěma góly skolil Český Brod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 00:11 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.