SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Máme tady sestavu20.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

Martin Šafařík (Lužec) – Martin už v prvním poločase vytáhl zázračný zákrok. V druhém poločase se jeho tým už pouze bránil a hlavně díky Martinovi Lužec uhrál cennou remízu s Myštěvsí.
Pavel Bazger (Převýšov) – Pavel podal výborný výkon v obraně Převýšova. Ale ani to nestačilo na vítězství jeho týmu.
Pavel Jelínek (Myštěves) – Hlavně v prvním poločas Lužec hodně zlobil a byl to Pavel, který kraloval v obraně Myštěvse a nepřipouštěl další branky v síti svého týmu.
Klimt Petr (Kobylice) – Výborný výkon podal Jirka v obraně Kobylic. V pohodě zastavoval útoky Hlušic, podporoval útok a navíc ještě vstřelil i jeden gól.
Michal Růžička (Klamoš) – Michal podal výborný výkon, který okořenil dvěma góly v síti Nepolis. Michal se celý zápas snažil, aby jeho tým urval nějaký ten bod.
Lukáš Šenk (Myštěves) – Lukáš se hlavně snažil podporovat útočné akce svého týmu. Hrál výborně a poslal i několik gólových přihrávek, které se ovšem nepodařilo zrealizovat.
Stanislav Lochman (Převýšov) – Standa hrál opět výborně a v Červeněvsi se několikrát snažil strhnout vítězství na stranu svého týmu. A je jedno, jestli zakončením, nebo přesnou přihrávkou.
Denis Šefara (Červeněves) – Denisův výkon čněl nad všechny ostatní hráče. Denis tvořil hru svého týmu a navíc vstřelil i gól.
Jan Beránek (Hlušice) - Neuvěřitelný výkon podal Honza a to i přes to, že předtím o víkendu hrál jak za Áčko, tak i za dorost.
Lukáš Pánek (Nepolisy) – Lukáš vstřelil do sítě Klamoše dva góly a měl hlavní podíl na výhře svého týmu.
Jiří Dítě (Kobylice) – Jirka i v tomto kole opět gólově řádil. Jeho hattrick do sítě Hlušic znamenal, že první tým tabulky odjel poražený.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 12:50 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.