SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Po 17.kole se opět ukázalo, jaké kvality se nacházeji v OP Rokycany.Když minulý týden senzačne Břasy porazili Holoubkov a vítězem se stal Radek Nový, tak dnes je situace také velmi zajímavá.Mezi našími hráči kola senacházeji 4 Cheznovičtí, kteří ukázali jak má výpadat tlak na bránu a přoč je fotbal tak krásný sport.

Do sestavy kola jsme vybraly brankáře týmu TJ Čechie Přikošice Pavla Vaníka, který senzačně vychytal nulu a velkou zasluhou tak svému týmu pomohl k vítěszství.Jako první se nám do sestavy postavil kapítán Přikošic Jakub Čada, protože díky jeho zásluze měl Golman o dost méně práce a také pomáhal předním řadám v tlaku.Vedle něho jsme umístili obránce z Cheznovic , muže , který dokázal vstřelit dvě branky a pomoct tak svému týmu v debaklu. A neni to nikdo jiný než Jaroslav Mráček.Vedle Jaroslava Mráčka stoji Jan Zeman, jako velmi dobrá opora zadných řad.Projit přes něj není žadná pohádka....A jako poslední na pozici beka se umistil František Bůcha a dokázal nam tak, jak je důležité , aby kapitanskou pasku měl ten spávný člověk a ne někdo jiný.Na pozici záložníka to vypadá takto.Marek šafarčík ,jako pravý bojovník, omylem přidal ve druhém poločase vlastní gol , ale dokázal se vzpomatovat a sám jednu branku přidal.Jan Frůhauf a jeho krásne dva goly upevnili pohodu v jeho týmu.Lukáš Starinský, nastoupil ve druhém poločase, a za nedlouho přidal branku.Šimon Huttr, jako střelec branky, která mohla změnit zápas.A na konec jsou tady útočníci a to mi jsme si dovolili vybrat oba s týmu FC Cheznovice 96 za jejich excelentní výkon a obou těmto mužům se povedlo vstřelit dvě branky a je to Kapitán Cheznovických Karel Hlavička a jeho parták Patrik Hozák, kteří pomohli k vítězství svého týmu.Tak hlasujte pro svého favorita at vyhraje ten nejlepší!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 23:21 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.