SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Je za námi 13. kolo III. třídy skupiny B a tradičně po odehraném kole nesmí chybět sestava kola. Pro svého favorita nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00. (podrobnosti připravujeme)

V sestavě kola se opět nachází hned dvojice brankařů. Tím prvním je Jan Vávra, který v derby ve Štěpánovicích podal výborný výkon a díky němu, si hráči Lišova odvezli tři body. Druhý brankářem, který měl lví podíl na zisku tří bodů, byl Josef Mařík z Ledenic. V zápase proti Mladému B byl bezchybný a svůj výkon korunoval vychytanou nulou.

Z obránců zaujal svým výkonem Petr Maršán z Římova. Ten si spolehlivě řídil obranu a většina útoků Slavče končila u něj. Dalším spolehlivým stoperem byl Jaroslav Toman, který se v zápase s Kamenným Újezdem zapsal mezi střelce, když proměnil pokutový kop. A do třetice stoper. Martin Chmeňa, byl jediným světlým článkem sestavy Nových Hodějovic a proti mladíkům ze Svinů, předvedl výkon, který snesl nějaké měřítko.

Záložní trojici začneme u Václava Ludvíka z Lišova. Věkem ještě dorostenec pomohl svému týmu velmi dobrým výkonem na levé straně obrany. Nedovolil soupeři dostávat se do zakončení a zápas se mu povedl. Jedním z nejzkušenějších hráčů v barvách Trhových Svinů B, byl Jiří Šafránek. První poločas si odpracoval na pozici stopera, kde končili domácí útoky. Ve druhé půli se posunul do středu zálohy a rozjížděl útoky svého týmu. Dalším hráčem, který v průběhu zápasu měnil pozice byl Jaroslav Čech z Ledenic B. Zápas začal na pravém kraji zálohy a poté se přesunul do středu. Na obou postech zahrál velmi dobře.

 

Útočnou trojici tvoří Ota Mach z Lišova. Ten šel vypomoci béčku v derby ve Štěpánovicích a dvakrát se zapsal mezi střelce. Rychlým a nepříjemným útočníkem byl na půdě Slavče Jakub Daniel z Římova. Povedný zápas vyšperkoval vstřeleným gólem, který se nakonec ukázal jako tříbodový. A na závěr to nejlepší z tohoto kola. Jakub Marek z Dobré Vody B se trefil hned čtyřikrát do sítě Kameňáku. Jeho střelecký počin netřeba více komentovat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 20:00 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.