SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Osmnácté kolo IV.A. třídy nám opět přineslo zajímavé výsledky a podle toho vypadala i nominace na hráče kola. Samozřejmě bude opět na Vás, komu pošlete svůj tip a koho tím zvolíte za hráče osmnáctého kola.

Milan Tichý (Probluz) – I když Milan obdržel v Černilově dva góly, i tak byl jeho výkon nadstandardní a svými zákroky výrazně pomohl k remíze svého týmu.
Roman Kunc (Smiřice) – Roman podal výborný výkon. Na postu předstopera svedl nesčetný počet vítězných soubojů s útočníky domácích. Ale ani jeho výkon tentokrát na body nestačil.
David Rücker  (Jeníkovice) – Začal v záloze a poté se musel zatáhnout do obrany za zraněného Andra. Hlavně v druhém poločase, při tlaku hostí, měl velkou zásluhu na tom, že obrana neinkasovala
Milan Kouba ml.(Jeníkovice)– Dobře bránil a ještě podpořil ofenzívu. I když dostal červenou kartu, tak to nebylo nic zákeřného, pouze zastavil rodící se brejk, kdy mohli jít tři soupeři sami na bránu.
Jan Pejchal (Lhota p.Libčany) – Honza řídil hru svého týmu a byl u všeho podstatného, co se na hřišti událo. Prokázal velice pevné nervy, když musel i napodruhé proměnit opakovanou penaltu.
Jan Fedor (Sendražice) – Vynikající výkon tohoto středopolaře nestačil víc než na bod v Jeníkovicích.
Tomáš Obzina (Černilov) – Tomáš podal v zápase s Probluzí vynikající výkon. Bohužel jeho dva vstřelené góly stačily pouze na remízu.
 Petr Ličman (Libřice) – Výborný výkon podal Petr v zápase proti Libčanům a i díky němu se podařilo Libřicím poprvé na jaře vyhrát.
Dušan Švarc (Lhota p.Libčany) – Dušan byl neustálou hrozbou po obranu Smiřic. Byla na něj penalta.
Lukáš Souček (Libřice) – i když hrál Lukáš pouze necelou půlhodinu, tak dvěma góly zajistil první jarní výhru svého mužstva
Petr Vrána (Sendražice) – Petr vstřelil první branku svého týmu. Byl na něj neodpískaný penaltový zákrok. Jeho únik musel zastavit domácí hráč faulem na červenou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.