SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Po patnáctém kole vám klasicky přinášíme sestavu kola ze které Vy zvolíte nejlepšího hráče 15. kola OP Rokycany! Hlasovat můžete pro svého favorita každou hodinu. S vítězem hlasování se následně pokusíme udělat rozhovor.

 

Jako nejlepšího Golmana jsme zvolili Petra šminda , kterému se jako jedinému s cele soutěže povedlo udržet nulu.Obranu jsme vybírali podle kvalit na jednotlive disciplíny,  každý s těchto hráčů má nějakou herní vlastnost díky,  které vyniká v určitých častech hry, Jeden s obrany umi třeba poradne střílet brány,  druhý skvěle nahrávat,  ale všichni dohromady tvoří kvalitní a neuprusnou obranu.

Do zálohy se mužou postavit,  jen hráči,  kteří už velmi slusne dokázali pomoct týmu a hlavně mají ohromné běžecké vlastnosti.Dokážou podpořit útok a tak i obranu s proto jsme tyhle muže vybraly,  protoze oni vědi co a jak dělat a jak mají řidit hru .A poslední třešnička na dortu jsou útočníci,  to jsou ty , kteri vedi kde mají byt a taky tam jsou, Mají velkou zásluhu na úspěchu mužstva




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.