SESTAVA KOLA - 23.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Další kolo ČFL je za námi. Kdo zazářil a vybojoval si postavení v sestavě kola, kterou sestavujeme díky spolupráci s trenéry jednotlivých týmů? Jedenáctka je to hodně nabitá a uvidíme, kdo převezme od Reného Kropáčka titul Hráče kola - hlasujte pro svého favorita!

 

Vilém Fendrich vychytal všechny pokusy Kolína a díky němu Jirny braly výhru na jedinou vstřelenou branku. "Podržel nás, podal excelentní výkon bez jediné chybičky," těšilo trenéra Hradeckého. 

 

Petr Lukáš nechyběl v obraně Dobrovice, která na poslední chvíli vybojovala bod v Táborsku a pro trenéra Hejna byl právě Lukáš nejlepším hráčem duelu.

Ondřej Chocholoušek zase zářil v obraně Domažlic, které loupily v Mostu a kouč Skála ukázal při volbě nejlepšího hráče svého mužstva právě na stopera. Ten vsítil úvodní trefu svého celku.

Michal Procházka byl jedním ze dvou hráčů Králova Dvoru, kteří zářili při výhře nad Čáslaví. Právě Procházku ohodnotil kladně trenér Barát.

 

Ondřej Kesner se spolu s celou Chrudimí veze na vlně pohody, tu potvrdil povedeným vystoupením na tachovské půdě, kdy dvakrát mířil do černého při výhře 3:0 v průběhu druhé půle.

Petr Pavlík táhl s Kalivodou za třemi body Zápy a nakonec právě jeho povedená trefa zařídila hostům v Benešově tři body, což ocenil trenér Mašek označením Pavlíka za muže zápasu.

Martin Kraus nadchl svým výkonem při výhře Cábelíků trenéra Baráta a místo v sestavě kola mu tak nemohlo nepřipadnout. "V první půli hrál podhrota, pak se stáhl na post defenzivního hráče a tam si počínal snad ještě lépe," ocenil Krausovu univerzálnost trenér.

Radek Cibulka byl nejlepším hráčem Brozan proti Štěchovicím a přispěl k dvoubodovému zisku posledního celku tabulky.

Vojtěch Gebert zazářil v dresu Žižkova a hned dvěma góly uspěl proti obraně Benátek.

 

V útoku nemůže chybět Filip Řezáč z Písku, který třemi brankami vlastně sám sestřelil Převýšov. První hattrick v mužské kategorii, k tomu na venkovním hřišti, klobouk dolů. "Všechny převyšoval," chválil ho trenér Prášil.

Tomáš Dočekal se pak proměnil v asistenta a stál u zrodu dvou prvních žižkovských branek proti Benátkám. Žižkov se zdá na jaře nezastavitelný...




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.