SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Ve druhém jarním kole bylo k vidění mnoho zajímavých výsledků, které se mohly zapsat do historie hlavně díky výjimečným hráčským výkonům. Vybrali jsme pro vás jedenáct nejlepších a opět vám po týdnu přinášíme sestavu kola s hlasováním o nejlepšího fotbalistu týdne.
Není bez zajímavosti, že se tato prestižní jedenáctka musí vůbec poprvé obejít bez hráče Loučeně. Ta se po porážce od Ostré propadla na druhé místo tabulky za Kostelní Lhotu, která je na jaře stoprocentní. Právě z ostré jsme do výběru zařadili rovnou trojici hráčů.

Pojďme se nejprve podívat na brankáře. Ačkoli trenér Městce Králové Milan Šváběnský dle svých slov nikdy nikoho nechválí, gólmana Matěje Fialu přímo vynášel do nebes. Při remíze 1:1 v Kovanicích vychytal ve druhém poločase čtyři soupeřovy tutovky a měl na bodovém zisku největší podíl.
Z Kovanic se nám nejvíce zalíbila hra Petra Kukly. Tento vytáhlý útočník Fialu jako jediný prostřelil z trestného kopu. Byl cílem všech nákopů, vyhrával souboje ve vzduchu a slibnými průniky zaměstnával po celý zápas soupeřovu obranu.
Bez povšimnutí nezůstali ani hráči posledního Lipníku, kteří přes slibný začátek prohráli s Opočnicí 2:3. Směrem dozadu výborně pracoval především Jan Stehlík zastavující soupeřovy útoky. Na druhé straně barikády stanul v dresu Opočnic Vojtěch Strejček rozdávající přesné přihrávky a dostávající se do střeleckých příležitostí. Bohužel se v tomto divokém utkání stal jedním ze tří vyloučených (v 84. minutě).
Hrubý Jeseník podlehl Kostomlatům 1:2. Za hosty celý zápas v obraně skvěle odpracoval Josef Šnajdr a vysloužil si pochvalu trenéra Šulce.
Páté Rožďálovice zvládly duel s Běrunicemi na jedničku a zvítězily po nezáživném prvním poločase 4:0. Na čistém kontě měl kromě brankáře velkou zásluhu také Vlastimil Kunc, který byl ve své defenzivní činnosti pečlivý a odebíral míč soupeřovým útočníkům kdykoli se dostávali do šance.
Béčko Ostré bylo překvapením kola, když vyhrálo na Loučeni 1:2. O dobrý defenzivní výkon se postaral především Jan Vojtěch. Odměnili jsme také oba střelce branek. V šestnácté minutě otevřel skóre Tomáš Birkuš, který prodloužil centr ze standardní situace za sebe a do trháku poslal svůj tým o pouhé tři minuty později Ladislav Doseděl po sérii soupeřových individuálních chyb.
Zazářily také Milovice, jejichž hráči otočili zápas se silným Přerovem na 3:1. V úvodu sice pálil šance kapitán Jakub Beneš, v druhé již otočil zápas dvěma zásahy hlavou po rohových kopech. Vedle něj podal v záloze dobrý výkon také Jakub Krátký.

ZÚČASTNĚTE SE HLASOVÁNÍ O HRÁČE KOLA A POMOŽTE ZVOLIT SVÉHO FAVORITA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.