Hráčem 15. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Josef Šnajdr

57%

Na první příčku vyneslo Josefa Šnajdra úctyhodných 54 procent hlasů. Jeho Kostomlaty zvítězily v Hrubém Jeseníku 1:2, na čemž se podílel především skvělým defenzivním výkonem, za nějž ho po utkání trenér Šulc náležitě vynachválil.
Více se o hráči kola Josefu Šnajdroví dozvíte v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Kukla 34%
3. Ladislav Doseděl 4%


0

Ve druhém jarním kole se dostali do naší nejlepší jedenáctky fotbalisté rovnou osmi různých mužstev. Největší zastoupení měla díky porážce Loučeně Ostrá B se třemi hráči, o jednoho méně jsme nominovali z taktéž vítězných Milovic. 
Se čtyřmi procenty hlasů se v anketě o hráče kola umístil na třetí příčce Ladislav Doseděl z Ostré. Ta nad favoritem vedla již od 16. minuty a v 19. zyvšoval Doseděl na 2:0 po sérii soupeřových individuálních chyb, čímž svému týmu výrazně dopomohl k vítězství 2:1.
O poznání více, 34 procent, získal stříbrný Petr Kukla z týmu Kovanic. Ty doma remizovaly se silným Městcem 1:1. Kukla nejen že vstřelil gól, ale platil za nejnebezpečnějšího hráče utkání. Díky své výšce a bojovnosti vyhrával veškeré hlavičkové souboje, stával se terčem nákopů a průniky trápil obranu soupeře.
A kdo v hlasování o hráče kola zvítězil?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.