SESTAVA KOLA - 15.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Po několika měsíčním čekání jsme se všichni dočkali. Fotbalisté nazuli kopačky, správci pověsili sítě za brankami, rozhodčí písknuli do píšťalky a první jarní kolo je tady. Do naší sestavy promluvili jednak obránci s čistými konty a  také dvoubrankový střelci. Kdo jste se nedostali nevěšte hlavy, příští kolo už tuká na dveře.

Na brankářském postu vyčníval Pavel Novotný z Nové Vsi, který zastavil střelce z prvního mužstva soutěže a svým výkonem dopomohl k cenému bodu z Třebíčského hřiště.

Obrana je čtyřčlená ve složení Jaroslav Havlík- Nová Ves, který svým výkonem výrazně pomohl k cenné remíze, Radek Houser -Hfk Třebíč, Jan Klíma Fc Náměšt nad Oslavou, který rozhodl svým gólem celé utkání a Petr Vyletěl- Vladislav.

Záložní řada se složila z těchto fotbalistů Michal Lověstínský- TJ Slavoj Třešť, za svou trefu, která měla punc jednoho bodu, Marcel Šimek Fk Čáslavice-Sádek a Michal Vacek- TJ Ježek Rantířov za skvělé představení a zasloženou branku.

Útok je velmi silný a také tříčlený  a zahrnuje tyto hráče Jiřího Čepka- Tj Sokol Kouty, který pomohl svěma dvěma góly k největšímu překvapení kola. Vojtěch Čurda- Želetava, jehož dvě branky znamenali bod z venkovního hřiště a nakonec povedené střídání když Michal Kyselý v 54.minutě vstupoval na hřiště rozhýbal výsledkovou tabuli hned dvakrát a tím pomohl domácím k výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.