SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

V prvním jarním kole se po delší odmlce odehrálo opět tradičně sedmero utkání, která napověděla, jak poctivou přípravu mužstva přes zimu podstoupila. Favorité většinou své role plnili, což se týkalo například Milovic či druhé Kostelní Lhoty. Výjimku z pravidla tvořila překvapivě Loučeň, která s Přerovem pohybujícím se ve druhé polovině tabulky jen remizovala a ztratila tak dvoubodový náskok "Kostelku." Trenér Otakar Ottomanský byl s výkonem svých svěřenců samozřejmě značně nespokojený a tak se v sestavě kola, s níž se nyní blíže seznámíme, objevil jen jeden hráč z mužstva vedoucího soutěž.

Nejlepším brankářem kola jsme zvolili milovického Jana Havelku, autora jednoho ze tří čistých kont čtrnáctého kola. Jeho tým zvítězil v nepříliš pohledném utkání na nedobře připraveném trávníku v Běrunicích 0:3, na čemž měl vychytáním všech soupeřových šancí velký podíl. Nejlepší zákrok předvedl za stavu 0:1 v samém úvodu druhého poločasu.
Do sestavy Opočnice se vrátil po ročním léčení zranění Matěj Strejček a diváci ho tak mohli sledovat poprvé v sezóně. Dobře zastoupil chybějící opory mužstva a při prohře 2:3 s papírovým favoritem, Ostrou, patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Milovickému brankáři Havelkovi pomohl k čistému kontu velkou měrou také Lukáš Fér, který kromě plnění obranných povinností zvládl i vsítit hlavou branku na 0:2. Kostelní Lhota je po tomto kole druhá už jen o skóre, o což se postaral mimo jiné Tomáš Andrle. Žádného z hráčů pátých Rožďálovic nepustil do větší šance a domácí tak mohli slavit vítězství 2:0. Poslední Lipník kladl Hrubému Jeseníku nečekaně velký odpor, přesto dokázali hosté zvítězit 0:2. Nejdůležitějším hráčem se stal stoper Roman Hurych, který nejen že pomohl Jakubu Hájkovi k udržení čistého konta, ale také v 72. minutě uzavřel skóre zápasu hlavou po rohovém kopu.
Jak již bylo řečeno, Přerov nečekaně obral o body první Loučeň. Mezi nejlepší přerovské hráče patřil záložník Radek Veselý, který rozdával přesné přihrávky svým spoluhráčům a ti z nich mohli těžit při postupu vpřed. Na druhé straně za Loučeň předvedl dobrý výkon střední záložník Lukáš Holub, kterého Otakar Ottomanský jako jediného vyzdvihl a to za skvělé přihrávky i náběhy a také bojovnost a píli. Na milovickém zisku tří bodů měl ze záložní řady největší podíl František Novák. Kromě přesné kombinace měl velký podíl i na prvním gólu, který padl dorážkou do prázdné brány po jeho střele z dálky. V sestavě kola se poprvé objevuje Kamil Neagu z mužstva Kostomlat. Kovanicím vstřelil při remíze 2:2 v úvodu druhé půle vyrovnávací branku na 1:1 a celé utkání předvaděl snaživý běhavý výkon.
O přerovský zisk bodů proti Loučeni se svou brankou postaral Jiří Adamec, který chytře nechal prodloužit stopera Jiřího Hollera centr za sebe, přetlačil ho a nekompromisně se trefil podél Petra Bednáře na zadní tyč. Nejpůsobivější výkon předvedl patrně Petr Bouška táhnoucí Všejany. V Městci otevíral skóre, domácí poté vývoj utkání zvrátili a v 88. minutě vedli 3:1. Na to Bouška zareagoval, jak jen nejlépe mohl - snížil na 3:2 a v natavení dokončil svůj hattrick přesně kopnutou penaltou.

PODPOŘTE SVÉ FAVORITY V BOJI O HRÁČE KOLA SVÝMI HLASY.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.