Hráčem 14. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Bouška

52%

Nadpoloviční většinu, 52 procent hlasů získal svým neuvěřitelným výkonem útočník Petr Bouška táhnoucí Všejany. V Městci vstřelil první gól zápasu. Domácí však vývoj utkání zvrátili a v 88. minutě vedli 3:1. S tím se ovšem Bouška nesmířil a snížil na 3:2. Následně v natavení dokončil svůj hattrick přesně kopnutou penaltou a dostal se svou čtrnáctou brankou na první místo tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Holub 32%
3. Roman Hurych 5%


0

V prvním jarním kole jsme viděli mnoho výjjimečných výkonů a to na všech herních pozicích. Tři brankáři vychytali čistá konta, z nich jsme do sestavy kola zařadili milovického Jana Havelku, jehož tým byl vítězným. Před brankáři často skvěle fungovali obránci, záložníci i útočníci - o kvalitní výkony zkrátka nebyla nouze. Právě tak tomu bylo i v Milovicích, které mají v sestavě kola největší zastoupení - kromě brankáře jsme do výběru zařadili také obránce Lukáše Féra a záložníka Lukáše Holuba. Ani početné zastoupení však Milovicím nestačilo k tomu, aby měly ve svém kádru hráče čtrnáctého kola.
O toto hlasování jste se opět postarali vy, fanoušci okresního fotbalu a zvolili jste trojici nejlepších fotbalistů uplynulého víkendu. Na bronzové příčce se díky vlastnímu umění i vaší přízni umístil s pěti procenty hlasů Roman Hurych z Hrubého Jeseníku. Statný obránce předvedl perfektní defenzivní výkon, díky němuž udržel Jeseník proti Lipníku čisté konto a získal tři body. Kromě toho uzavíral Hurych skóre na konečných 0:2 hlavou po rohovém kopu.
O poznání více, 32 procent hlasů, získal střední záložník Loučeně Lukáš Holub. Vedoucí celek tabulky nečekaně ztratil body remízou 1:1 s Přerovem a rozladěný trenér Otakar Ottomanský pochválil jen tohoto hráče. Koučovo ocenění si vysloužil pílí, snaživými náběhy a samozřejmě přesnými přihrávkami.
Kdo ho tedy ještě překonal? 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.