SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Druhé jarní kolo přineslo opět spoustu fotbalových emocí a příběhů. Horní Počaply dokázaly ubojovat remízu v Tišicích, Všestudy před krásnou návštěvou vyhrály nad Veltrusy. A také tu máme jednoho nováčka, kterému stačilo k nominaci 5 minut na hřišti. Tak směle do hlasování!

Michal Jenč (Pšovka B) - Premiéra vyšla staronovému brankáři Pšovky na jedničku. Na domácím hřišti totiž nepovolil Kralupům ani jednu branku a udržel čisté konto.

 

František Pastir (Hořín) - Stálice v obraně Hořína tentokrát předvedla nejen tradičně kvalitní defenzivní výkon, ale přispěla i do útoku. Gól do sítě Obříství znamenal zisk 3 bodů.

 

Miroslav Mihalík (Velký Borek) - Nejvýraznější postava zápasu proti Vehlovicím. Vlastní gól napravil vzápětí krásnou vítěznou střelou do šibenice.

 

Petr Lédl (Horní Počaply) - Velezkušený obránce Horních Počapel předvedl spolu s celý týmem vynikající defenzivní výkon na hřišti lídra soutěže z Tišic, který znamenal zisk jednoho bodu do tabulky.

 

Jakub Žižka (Dolní Beřkovice) - Vynikající formu si vnesl do jarní části nový hráč Dolních Beřkovic. Po přestupu ze Pšovky pálí ostrými a ve dvou zápasech zaznamenal již tři branky!

 

Miloš Stejskal (Mšeno) - Další z hráčů s výbornou formou. Na jedničku mu vyšel už zápas proti Tišicím, na což na hřišti Vysoké navázal a jeho tým si připsal další bod do tabulky.

 

Jakub Hájek (Dolní Beřkovice) - Velmi dobrým výkonem uprostřed zálohy Dolních Beřkovic se prezentoval Jakub Hájek. Jeho tým potvrdil roli favorita a vyhrál nad Dolany 4:2.

 

Martin Pazdera (Libiš B) - Rezerva Libiše vstoupila do jara ve velkém stylu a její kapitán taktéž. Řečí kanadského bodování: 1+3. Komu se to na hřišti silných Vojkovic podaří?

 

Antonio Loškoski (Všestudy) - Nepovedený zápas v Horních Počaplech odčinily Všestudy na domácím hřišti a svůj první gól vstřelili hned v 1. minutě zápasu. Pro střelce můžete nyní hlasovat.

 

Martin Bláha (Libiš B) - Veni, vidi, vici! Gól po minutě na hřišti ve svém prvním zápase za muže. Takhle se to hraje...

 

Jiří Trutnovský (Vysoká) - Své první jarní body získala i Vysoká a největší podíl na tom má zkušený Trutnovský. Ten dokázal během pár minut otočit dvěma góly vývoj zápasu se Mšenem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.