SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

GÓLMAN – Lukáš Novotný (FC Spartak Kobylice B)

Mladý gólman Kobylic předváděl v průběhu celého podzimu vyrovnané výkony. I díky němu jsou Kobylice na pěkném třetím místě. Zachytal si i za áčko Kobylic.

 

OBRÁNCE – Pavel Mareček (SK Převýšov B)

Pavel patřil v průběhu podzimu k nejlépe hodnoceným hráčům Převýšova. Kdykoliv se z pozice stopera vysunul do útoku, dokázal zle zatápět všem obranám. Pavel byl dvakrát hráčem kola.

 

OBRÁNCE – Tomáš Draštík (TJ Sokol Myštěves B)

Myštěves se celou dobu pohybovala v horních patrech tabulky. Tomáš má na konečném čtvrtém místě velikou zásluhu, díky jeho spolehlivým výkonům v průběhu celého podzimu.

 

OBRÁNCE – Patrik Lubas (Sokol Smidary-Červeněves B)

Přes svůj mladý věk se stal Patrik základním stavebním kamenem béčka Červeněvsi. Jako správný kapitán byl příkladem na hřišti. Nevypustil žádný souboj a v každém zápase podal výborný výkon.

 

ZÁLOŽNÍK – Jan Batelka (SK Čechie Hlušice B)

Honza Batelka to je motor na levé záloze Hlušic. Jeho osm vstřelených branek mluví za vše. Jeden z nejlepších hráčů Hlušic v průběhu podzimní části.

 

ZÁLOŽNÍK – Libor Tobišek (FC Spartak Kobylice B)

Libor prodal všechny své zkušenosti a patřil k nejlepším hráčům béčka Kobylic. I on má velikou zásluhu na pěkném třetím místě Kobylic.

 

ZÁLOŽNÍK – Jiří Šimůnek (SK Čechie Hlušice B)

Jirka je druhým záložníkem hlušického béčka, který v průběhu celého podzimu odváděl nadstandardní výkony. Tento mladý hráč se v béčku skvěle chytl a i díky němu jsou po podzimu Hlušice na prvním místě.

 

ZÁLOŽNÍK – Michal Semenec (TJ Sokol Nepolisy B)

Michal je myšlenkou střední zálohy Nepolis. Neustále chce míč, nabízí se a jeho přihrávky mají oči. I díky Michalovi jsou po podzimu Nepolisy na druhém místě.

 

ZÁLOŽNÍK – Stanislav Bužík (FK Lužec nad Cidlinou)

Standa patřil k nejlepším hráčům Lužce v průběhu celého podzimu. Nevypustil žádný zápas, a když nastoupil, tak vždy hrál naplno. Pokaždé se až do konce rval o vítězství za jakéhokoliv stavu.

 

ÚTOK – Tomáš Hanuš (TJ Sokol Nepolisy B)

Tomáš je nejlepším střelcem celé IV. B. Třídy. V průběhu podzimní části dokázal nastřílet čtrnáct gólů. Tomáš, jako stabilní hráč áčka, nikdy neodmítne pomoc béčku. Je to fotbalový srdcař.

 

ÚTOK – Daniel Sedláček (SK Klamoš)

Klamoš je nově založený tým v soutěži a hodně potřebovala tahouna v týmu. Tím hráčem je bezesporu kapitán Daniel Sedláček. Dan je nejlepším střelcem týmu, kdy v průběhu podzimu nastřílel dvanáct gólů. Dan se stal dvakrát hráčem kola.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.