SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Okresní přebor Rokycany již ukončil podzimní část soutěže a my jsme pro Vás vybrali nejlepší jedenáctku této ligy. A k tomu také patří vybrat nejlepšího hráče letošního podzimu. My vám nabízíme možnost hlasovat pro svého favorita a tím úplně ukončit letošní část tohoto skvělého přeboru.

 

Nejlepšim brankářem tohoto podzimu se stal golman ve službách TJ Sokol Strašice Roman Paur, který svými kvalitami umožnil Strašicím ovládnout soutěž, kdy obdržel za 12 kol jen 11 branek, z čehož měl 4 čistá konta. Také se jednou stal nejlepším hráčem kola a je to velmi důležitý prvek úspěšného tažení Strašic. Průměr obdržených branek tedy činí 0,9 branek na zápas, což je skvělé číslo.

Dále jsme vybrali čtyři nejlepší obránce podzimu, jež ukázali, že umí být platní jak v obraně, tak i v útoku. Prvním obráncem se stal Peter Harčarík, který je velice důležitým členem strašické obrany. Jeho přednosti jsou především defenzivní, kdy projit přes něj, je neuvěřitelně obtížné. Hráčem kola se stal jako jedíný hráč dvakrát a byl také na druhém místě, což svědčí o jeho kvalitě. Další skvělý bek jménem David Kroc, hráč týmu SK Primalex Břasy a také obránce, kterému se podařilo střelit 6 branek! Je to tudíž hráč velmi komplexní. V obraně je neprůbojný a umí se také skvěle prosadit. Jednou byl také vyhlášen hráčem kola. Následující bek je ve službách TJ Holoubkov. Je velmi razantní, umí si pohlídat své soupeře a také umí vstřelit branku. Petr Procházka je s jistotou hráčem, který Holoubkovu pomáhá vítězit. Poslední bek naší ideální jedenáctky se jmenuje Daniel Buchanec a jeho obranná strategie je velmi ceněna v TJ Sokolu Radnice. Má velké kvality v defenzivě, které jsou Radnici velmi platné a každý centr do útoku umí poslat ideálně pro útočníka a sám střelil jednu branku.

 

Záložníci, které jsme vybrali, ví jak balon poslat mezi tyče a také umí podpořit obranné řady svých týmu. Jako první jsme vybrali hráče TJ Spartaku Strašice, skvělého záložníka Michala Šípka. Tento hráč vyniká predevším v ofenzívě, kdy se mu podařilo vstřelit užasných dvanáct branek. Má tedy úžasný průměr branka na zápas, byl jednou vyhlášen hráčem kola a jeho goly činí 28% sřelených branek Strašic za podzimní část, což ukazuje jakou kapacitou tento záložník je. Pavel Procházka je dalším z našich záložníku, kteří se dostali do nejlepší jedenáctky. Aby taky ne, když dokázal střelit 12 branek a několikrát byl vyhlášen hráčem zápasu. Ze začátku sezony hrával v obraně, takže umí tým podpořit v zadních řadách, kdy tento hráč střelil 27 % branek TJ Sokolu Radnice. Tomáš Teplý, hráč TJ Holoubkov, je další vyníkající střelec, který devíti brankami podpořil ofenzivu svého týmu. Hráč má velké kvality, jako záložník a Holoubkov je určitě rád, že ho mají. Posledním záložníkem naší nejlepší jedenáctky je nejlepší střelec celé soutěže, který vsítil ohromných 15 branek! Jmenuje se Karel Hlavička a je, již už bývalým hráčem FC Cheznovice 96, protože v letošní sezoně už obléká dres TJ Sokol Dobřív. Každopádně za dob působení v Cheznovicíh, se mu podařilo střelit 36 % golů týmu Cheznovic a to tedy zaslouží velký obdiv pro totoho borce.

 

Na konec nás čekají dva útočníci, tudiž hráči, kteři mají roli vsítit co nejvíce branek a umět si poradit s jakýmkoliv centrem a rohovým kopem a poslat jej do brány. Začneme tudiž s útočníkem, který byl mnohokrát střelcem branek a tím je Lukaš Starinský, kterému se podařilo střelit skvělých 13 branek a splnil tak velice kvalitně svoji roli střelce. Tento hráč si umí vypracovat spoustu šancí a jeho goly významně ovlivnily postavení FC Mirošova v tabulce. Posledním hráčem naší nejlepší jedenáctky, je útočník ve službách TJ Holoubkov, Michal Ineman, jež jedenácti brankami výražně ovlivnil vývoj soutěže. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.