SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

BRANKÁŘ

Lukáš Němec – Dynamo má suverénně nejlepší obranu v celé lize, když inkasovalo pouze deset branek ve třinácti utkáních, druhý nejlepší tým jich obdržel hned dvakrát tolik. V brance se vystřídali čtyři brankáři, dva z nich odchytali shodně pět střetnutí. V nich méně inkasoval právě tento osmnáctiletý gólman – tři.

 

OBRÁNCI

Jakub Anděl – Bek vedoucího Touškova by klidně mohl být útočník. Je totiž nejlepším střelcem svého týmu se spoluhráčem a forvardem Noskem, prosadili se shodně již jedenáctkrát! Naposledy se na listinu zapsal sice v jedenáctém kole, ovšem hned z toho byl hattrick. Když k tomu připíšeme s Tlučnou druhou nejlepší obranu, je to opravdu skvělý počin.

 

Michal Šamberger – Další produktivní zadák je z Plas. Prosadil se hned desetkrát, což je téměř polovina všech branek svého týmu! S podzimem se rozloučil jak se sluší a patří. První brankou svého týmu na hřišti Zbiroha.

 

ZÁLOŽNÍCI

Lukáš Randa – Hráč Třemošné byl podzimním nejlepším střelcem svých barev. Konta soupeřů zatížil hned sedmi brankami, zajímavá byla hlavně jeho série mezi osmým  jedenáctým kolem, kdy ve Zbirohu, proti Kaznějovu, v Hrádku i proti Plasům vždy otevřel skóre utkání a prosadil se dohromady pětkrát. Velkou měrou tak dopomohl k vítězné sérii ve druhé polovině soutěže svých barev a pohodlné desáté příčce, což je pro nováčka soutěže velmi povedený výsledek.

 

Anar Aliyev – Nýřany se v lize objevily po loňském nezdaru v 1.A třídě a přezimují na páté příčce. Dopomohl k tomu i nejlepší střelec týmu, který se prosadil celkem šestkrát, ovšem pozor, stejným způsobem se činil i spoluhráč Cvachouček. Alyievovi se ovšem náramně povedl závěr podzimní části soutěže, když ve svém posledním utkání nasázel hattrick za pětadvacet minut hry a vítěznou trefu si zapsal i o kolo dříve.

 

Tomáš Koudelka – Záložník Dobříva byl zářivější částí svého týmu, který přezimuje s osmibodovým mankem na samotném dně tabulky. Prosadil se hned šestkrát, což je více jak třetina všech branek svých barev. V posledním kole jeho tým padl 2:6 a můžete si vsadit, kdo obě branky vstřelil.

 

David Rieger – Poslední vítěz sestavy kola, když vstřelil hattrick za čtyři minuty! Mladý fotbalista se s pěti brankami stal nejlepším střelcem svého celku, Volduchy totiž dokázaly třiadvacet vstřelených gólů rovnoměrně rozmělnit do řady střelců. Rieger nastoupil i za B-tým, kde v okresním přeboru zapsal trefy dvě.

 

ÚTOČNÍCI

Martin Vaňátko – Ofenzivní hráč Mýta rozhodně neodehrál všechna utkání, přesto stihl nastřílet slušných osm branek. Ve své předposledním utkání sestřelit hattrickem Hrádek za šestatřicet minut.

 

Jaroslav Uher – Kanonýr – zabiják. Třináct branek na jeho kontě. To je více jak třetina branek Kaznějova dohromady a to mu ještě v posledních třech duel zvlhnul střelný prach. Unikátní je především jeho výběr místa – vždy ví, kde číhat na roh, centr nebo přihrávku.

 

Stanislav Schejbal – Forvard Tlučné nastřílel taktéž třináct branek, s podzimem se rozloučil vítěznou brankou v Třemošné a o kolo dříve zase hattrickem. Unikátní je jak schopnost chladnokrevně zavěsit z vápna, tak pláchnout obraně soupeře a tváří v tvář gólmanovi se nemýlit.

 

David Rýdl – Radnický útočník nastřílel dvanáct branek a zůstal tak jen v těsném závěsu za nejlepšími střelci podzimu. Nejlepší výkon asi předvedl proti aktuálnímu lídrovi Touškovu v osmém kole, kde se trefil hned čtyřikrát. Ze třiatřiceti branek svého týmu tak zařídil více jak třetinu. 

 

 Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.