SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Patřili k oporám svých týmů a nyní budou bojovat o prestižní ocenění hráč podzimu. Podívejte se, koho jsme po pečlivém sledování soutěže a někdy i na základě rozhovorů se zástupci týmů zvolili do ideální jedenáctky podzimní části III. třídy, skupiny A. Své zastoupení zde mají první tři týmy tabulky – Bobnice, Všechlapy a Milovice B (po dvou adeptech) a dále je zde vždy jeden zástupce Stratova, Staré Lysé, Chrástu, Kamenného Zboží a Strak. Nejstaršímu hráči je čtyřicet let, ten nejmladší je ještě dorostenec. Do nominace se dostal jeden z nejmenších gólmanů okresu, ale také pravděpodobně jeden z nejtěžších stoperů. Komu dáte svůj hlas?

 

Brankář

Martin Panovec (20) Všechlapy – Gólman Všechlap byl strůjcem toho, že jeho tým překvapivě vybojoval druhé místo v tabulce. Panovec podával solidní výkony už vloni na jaře a se svým týmem postoupil. Na povedené jaro navázal i nyní na podzim a střelci soupeřů na něj našli recept jen osmnáctkrát ve třinácti zápasech. Ač jde pravděpodobně se 174 centimetry o nejmenšího gólmana soutěž, byl na hřišti často vidět.

 

Obránci

Tomáš Zikmund (34) Bobnice – Vítěz podzimu stavěl svoji hru především na zkušeném stoperovi. Ač jde možná o nejtěžšího hráče v soutěži (120 kg - ač to přísně tají, redaktor našeho webu ho dokázal dostat na váhu), jeho obávaná levačka dokáže vystrašit všechny soupeře. Možná má v noze dynamit, každopádně o jeho trestných kopech by mohli fanoušci vyprávět dětem pohádky. Letos zazářil nejen v obraně, ale několikrát ho trenér Martin Nedorost postavil i do útoku. Však by ne. Zkušenosti prostě mluví za vše – Sparta Praha, Semice, Čelákovice, Litol, Milovice, Libice nad Cidlinou…

 

Miroslav Douša (26) Bobnice – V Bobnicích kope už od mala a letos to byl právě on, kdo na pravé straně obrany skvěle doplnil zkušeného Zikmunda a několikrát ho trenér použil jako vhodnou alternativu, když Zikmund chyběl. Dá se říct, že si počínal jako mazák a soupeř si často nevěděl rady, jak přes obránce přejít. Když v Bobnicích potřebují na někoho zahrát osobku, volba padne právě na Doušu, který nevynechá žádný souboj. I díky tomu třeba Bobnice doma inkasovaly pouze tři góly v šesti zápasech.

 

Michal Kubín (25) Stratov – Tahle nominace je naprosto bez debat. Když se jakýkoliv soupeř vydal do Stratova, musel hodně přemýšlet, jak najít recept na obranu, kterou Kubín spolehlivě dirigoval. Většina fanoušků, moc dobře ví, že působení Kubína ve Stratově je tak trochu omyl a spíše je otázka času, kdy zamíří do vyšší soutěže. Tam už v minulosti působil. Kopal třeba za Polaban Nymburk nebo za Rejšice, s kterými vybojoval krajský přebor. Ten si však kvůli zranění nezahrál. A když se pak dal trochu dohromady, přišel se rozehrát do Stratova, kde bydlí a kde trénuje i jeho otec a hraje bratr. Dá se říct, že jde o stratovského srdcaře. Až bude chtít, minimálně I.B třídu si bude moci zakopat.

 

Marcel Písařovič (40) Milovice B – Nejstarší hráč v sestavě podzimu. Ač občas spoluhráče straší s koncem kariéry, jen málokdo z nich si dokáže sestavu bez jeho jména představit. V minulosti kopal za Rokycany I.A třídu, kde s týmem vykopal krajský přebor. Pak se ale zranil, a zahrál si až I.B třídu, za nedaleké Volduchy. Nakonec přišel zúročit své zkušenosti do Milovic, kde dlouhou dobu kopal za áčko. Letos už v Milovicích rozehrál jedenáctou sezonu. Ještě vloni pomáhal áčku zachraňovat I.B třídu a trenér áčka po něm sáhnul třeba i v posledním utkání podzimu, když potřeboval vypomoct při utkání v Kostelní Lhotě. Obránce podal takový výkon, že se pak stal hráčem kola. Ve trojce si počíná jako zkušený mazák a občas se z pozice stopera vysune i na střední zálohu, aby podpořil útočné nájezdy. I díky němu vybojovalo milovické béčko třetí pozici po podzimní části. A třeba mohly být Milovice i první, kdyby v některých klíčových zápasech kvůli zranění nechyběl…

 

Záložníci

Ondřej Drahorád (18) Milovice B – V sestavě podzimu jde o jediného dorostence, nicméně jeho nominace je opravdu zasloužená. Odchovanec Milovic si jen jednou zkusil jiný dres, když ještě jako žák kopal za Kostomlaty nad Labem. Letos na něj Milovice spoléhaly především na dvou postech. Nastupoval buď na střední záloze, nebo na pozici stopera. A podal kvalitní výkon, nejen že dokázal dobře podržet míč, ještě ho pak dokázal spoluhráčům výborně rozdat. Jako obránce dokázal vstřelit dvě branky a díky té v posledním kole patřil mezi tři nejlepší hráče kola.

 

Jiří Duchoslav (38) Stará Lysá – V sestavě Staré Lysé patří k nejzkušenějším hráčům. Ač se tým potácí na spodku tabulky, je to právě Duchoslav, který na sebe ve Staré Lysé bere zodpovědnost. Jen šest týmů má vyšší počet vstřelených gólů, než Stará Lysá. Ta jich dala celkem 29 a právě Duchoslav se postaral o deset z nich. Na řadu dalších jich také přihrál. Někdejší hráč Milovic, Lysé nad Labem, Semic, Benátek nad Jizerou či Mochova nastupoval především na středu zálohy.

 

Radek Patáčik (34) Všechlapy – Málem skončil s fotbalem, ale nakonec se vrátil a byl ve fantastické formě. Zkušený záložník, který v minulosti kopal například I.B třídu za Krchleby, byl hlavní oporou nováčka soutěže. Například když se neobjevil při prvním zápase proti Dvorům, nebo pak ještě v Semicích, Všechlapy bez něj prohrály. Ač hraje fyzicky hodně úporný fotbal, dokázal zužitkovat podporu svých rychlonohých mladých spoluhráčů. Nakonec nastřílel osm branek, což bylo nejvíce v týmu, který skončil na druhém místě. Pětkrát byl v sestavě kola a jednou dokázal u fanoušků zvítězit.

 

Útočníci

Michal Černý (34) Chrást – V sestavě podzimu prostě kanonýr soutěž nemůže chybět. V Chrástu už delší dobu spoléhají právě na Michala Černého a dá se říct, že tým stojí a padá s jeho výkonem, potažmo počtem vstřelených gólů. Během podzimu jich dokázal nastřílet 16, což je vlastně více než polovina všech gólů týmu, neboť ostatní spoluhráči jich nastříleli dohromady 14.  Černý hrál v minulosti jen za Poříčany a teď už kope sedmnáctou sezonu v Chrástu. A stále se mu daří…

 

Filip Betka (25) Kamenné Zboží – Rychlonohý útočník Kamenného Zboží je neustále v hledáčku soupeřů. Obvykle platí, že když se podaří obráncům ubránit Betku, mají na půl vyhráno. Betka, který v milosti jen jednou změnil dres (jako dorostenec kopal ve Všechlapech), se stal letos druhým nejlepším střelcem soutěže. Po slibném začátku se trochu zastavil, ale vše dohnal v závěrečných kolech. Jeho střelecký účet se zastavil na čísle 11. Asi nejlepší výkon podal v posledním kole. Na hřišti ambiciózních Kounic byl k neudržení a nastřílel hattrick, díky němuž se spoluhráči překvapivě vyhráli 3:2.

 

Jan Soukal (26) Straky – Ač se týmu ze Strak nejspíš nedaří podle představ, Soukal splňuje to, co od něj trenér vyžaduje. Prostě střílí góly. Letos jich nastřílel dohromady osm a pravidelně patřil k nejlepším hráčům utkání. Útočník, který kdysi kopal v mládeži sousedních Dvorů, kde s fotbalem začínal, patří ke stabilním oporám týmu.  Dvakrát byl v sestavě kola.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.