SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Hlasujte pro hráče třináctého kola III. třídy, skupiny A. Jedinečnou možnost, která na jiných webových stránkách není, vám nabízíme letos téměř naposledy. Proč téměř? Brzo totiž budete hlasovat o hráče podzimu z nabízené jedenáctky podzimu (sledujte náš web). Hlasovat o hráče 13. kola můžete až do středy 11:59 hodin.

 

Jedenáctku kola vybíráme po pečlivé konzultaci se zástupci klubů (hráči nebo funkcionáři). S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tentokrát. Své dva zástupce tu mají hráči Krchleb, Milovic, Bobnic, Kamenného Zboží a Chrástu, jednoho hráče tu mají Všechlapy. 

Do brány byl nominován Lukáš Pulda z Krchleb. Ač nejde o gólmana, zaskočil za nemocného Jiřího Marušku. Za svá záda dovolil fotbalistům semického béčka vstřelit jediný gól a jeho tým tak vyhrál pohodlně 7:1. Přitom zatímco Krchleby jsou až jedenácté, Semice, byly před zápasem na čtvrtém místě tabulky.

 

Do obrany jsme nominovali Miroslava Doušu z Bobnic, jehož tým porazil lídra tabulky Všechlapy 2:0 a díky tomu budou Bobnice po podzimu první. „Podal velmi solidní výkon. Útočníkům Všechlap pořád dýchal na záda a nehnul se od nich,“ řekl k jeho výkonu spoluhráč a kapitán Bobnic Tomáš Hurych. Druhým obráncem je Pavel Hejna z protějšího tábora, tedy ze Všechlap. „Byl našim nejlepším hráčem a Bobnicím ukázal, že přes něj cesta rozhodně nepovede. Třetím obráncem je Ondřej Drahorád z béčka Milovic, jehož tým vyhrál na hřišti béčka Kostelní Lhoty 3:1 a díky tomu se v tabulce po podzimu vyšvihnul na třetí místo. Drahorád svůj skvělý výkon korunoval vítězným gólem.

 

V záloze je jeho spoluhráč Marcel Písařovič. Zkušený fotbalista hraje obvykle stopera, ovšem tentokrát ho trenér postavil na střed zálohy a udělal dobře. Zodpovědně dirigoval spoluhráče, rozdával přesné míče a často si s lehkostí poradil i v soubojích jeden na jednoho, kdy se mu míč doslova přilepil na kopačky. Dalším záložníkem je kapitán Kamenného zboží Ondřej Jupa, jehož tým šokoval v Kounicích, kde vyhrál na posledních chvíli 3:2. „Hrál velmi dobře a výborně rozdával míče,“ řekl k jeho výkonu vedoucí mužstva Josef Skořepa. Třetím záložníkem je bobnický Daniel Dvořák, nejstarší hráč základních jedenáctek v souboji o první místo s týmem Všechlap. „V prostředku dobře podržel míč a ještě ho s přehledem rozdával,“ řekl bobnický kapitán Hurych.

 

Do útoku jsme netradičně vybrali čtyři hráče. Prvním je Radek Hůlka z Krchleb, které deklasovaly Semice B 7:1. „Dal dva góly a na další tři přihrál. Hlavní postava zápasu,“ řekl na jeho adresu spoluhráč Lukáš Pulda. Druhým útočníkem je Filip Betka z Kamenného Zboží. Právě on se postaral o to, že jeho tým vyhrál v Kounicích 3:2. Dal totiž všechny tři góly. Nejprve vyrovnával na 1:1, když Kounice vedly, pak v 60. minutě poslal svůj tým do vedení a když v 85. minutě domácí vyrovnali, dokázal v 90. minutě utéct a rozhodnout zápas třetím gólem. Díky tomu se posunul v tabulce střelců s jedenácti zásahy na druhé místo. Třetím hráčem do útoku je Michal Černý z Chrástu, který opět potvrdil svoji střeleckou podzimní formu a díky dvěma gólům vyhrál jeho tým nad soupeřem ze Strak 3:0. Černý dal svůj patnáctý a šestnáctý gól. Jedenáctku uzavírá jeho spoluhráč Jan Štětina. „Vstřelil svoji životní branku a svým výkonem a bojovností výrazně přispěl k celkovému vítězství,“ chválil ho asistent trenéra Miroslav Štětina.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.