SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

I předposlední kolo soutěže přineslo řadu úctyhodných výkonů. Výběr hráčů, kteřé dopomohli svým týmům k zisku bodů vám přinášíme v naší sestavě kola.

Třebechovice byly pro Nepolisy nepříjemným soupeřem, a proto se musel mít na pozoru i brankář Jan Marko, který pomohl Nepolisům k výhře po penaltách.

 

Třebeš si díky bleskovému nástupu do zápasu poradila s Miletínem. V 15. minutě dával Martin Štajer už na 3:0 a Třebeš ve finále porazila Miletín 1:4.

 

Roudnice trápila Černilov houževnatou a těžko prostupnou obranou. Když už Roudnice inkasovala, přišel s rychlou odpovědí Jakub Krejcar, který tak pro Roudnici zařídil alespoň.

 

Lázně Bělohrad si s Českým Meziříčím neporadili až s takovou lehkostí, tři body přesto získaly. Výhru 1:3 zařídili svými brankami Tomáš Berger a dvougólový Jiří Odvárko.

 

Bleskový vstup do zápasu rozjel hráč Třebše Petr Majer, který skóroval už ve 2. minutě zápasu. Třebeš zvítězila nad Miletínem 1:4.

 

Černilovští marně bušila na roudnická vrata. Jedinou branku hostů vstřelil Tomáš Matoušek. Domácí ale přišli s rychlou odpovědí, a Černilov se proto mohl radovat až po penaltovém rozstřelu.

 

Libčany se proti houževnatému Vrchlabí nemohly dlouhou dobu prosadit, o jejich těsné výhře 1:0 rozhodl v 84. minutě Tomáš Kabeláč.

 

Hořice proti Kunčicím přišly o svoji sérii bez inkasované branky. Fotbalisty Jiskry to ve finále nemuselo tolik mrzet, vítěznou branku totiž vstřelil Zbyněk Nečesaný a Hořice vyhrály 2:1.

 

Sobotce se podařilo otočit nepříznivý vývoj v zápase s Novým Hradcem a díky dvěma gólům Oldřicha Knoblocha a jedné trefě Zdeňka Přikryla vyhrála Sobotka 2:3.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.