SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Do sestavy kola se tentokrát dostali zástupci Kaplice, Velešína, Slavie, Nové Vsi, Jindřichova Hradce, Roudného, Lokomotivy a Ševětína. Nyní už záleží jen na vás a vašich hlasech, že kterého týmu bude Hráč kola!

 

Brankář - Kaplický mladík František Říha už po několikáté ukázal svůj talent a zmařil hned několik šancí soupeře. I jeho výkon dopomohl Kaplici k zisku tří velmi cenných bodů.

 

Obránce - Velešínský Jakub Zatloukal po celý zápas mařil útočné choutky hráčům Dobré Vody a byl pro ně velmi tvrdým oříškem.

 

Obránce - Slávista Tomáš Vršitý se parádním průnikem a přihrávkou podepsal pod první gól svého týmu a po celý zápas předváděl velmi kvalitní výkon.

 

Obránce - Ondřej Švarc z Nové Vsi dvěma góly zařídil svému týmu bod v duelu se Čtyrákem.

 

Záložník - Velešínský Filip Kukačka v zápase s Dobrou Vodou ukázal, proč nosí na své ruce kapitánskou pásku. Celý zápas hnal neúnavně své spoluhráče za vítězstvím a šel jim příkladem i svým bojovným výkonem. Kapitán jak se patří!

 

Záložník - Jindřichohradecký Lukáš Stejskal se postaral o jedinou branku svého týmu, která měla nakonec hodnotu jednoho bodu.

 

Záložník - Stanislav Šálek poslal svou brankou Kaplici v zápase s Větřním do vedení a nakonec mohl se svými spoluhráči slavit tři body.

 

Záložník - Roudesnký Claudio Silva přišel na hřiště až ke konci druhého poločasu jako střídající hráč, nicméně svou šanci využil a gólem v 90. minutě zajistil svému týmu tři body.

 

Útočník - Lukáš Nebor do zápasu s Jindřichovým Hradcem doslova vlétl, hned v první minutě poslal Lokomotivu do vedení a po celý zápas svým protihráčům zle zatápěl.

 

Útočník - Ševětínský kanonýr Radim Novotný se dvěma góly podepsal pod vysokou výhru svého týmu nad Hrdějovicemi.

 

Útočník - A na závěr tady mám střelce hattricku Leoše Hromádku, který se postaral o všechny góly Slávie do sítě Ledenic.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.