SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Po neděli následuje pondělí a s tím je spojená i naše tradiční sestava kola. Věříme, že si v ní najdete svého favorita a budete pro něj hlasovat. Posílat své hlasy můžete až do středečního poledne!

Miroslav Šoltys si svou nominaci opravdu zaslouží. Skvělými zákroky proti chrásteckým nájezdníkům si vysloužil nominaci do sestavy kola i prvenství v podobě hráče zápasu.

 

Obrana začíná Tomášem Čečilem z Malesic, který dvěma trefami rozhodl o vítězství svého týmu proti Košutce. Na rychlo složená stoperská dvojice Šimana - Hořánek si počínala velmi dobře, obzvlášť pak Pavel Šimana, přes kterého bylo velmi těžké projít. Univerzál z Černic Jan Šašek svým pozorným výkonem přispěl k tomu, že si celek Černic odvezl z Litic tři body.

 

Michal Žorna ze Smíchova opět nachází lásku k fotbalu a začíná mu to pálit. Na hřišti vodních staveb vstřelil dvě regulérní branky, tu třetí mu upřel rozhodčí po údajném faulu na obránce. Jiří Fedorco si skvěle dirigoval záložní řadu Letné a přihrál na první gól v utkání proti Spojům. Zruč předvedla na hřišti lídra soutěže Dýšiny heroický výkon a povedlo se jí uštědřit favoritovi první porážku v sezóně, byť po penaltách. V utkání se skvěle prezentoval Roman Karpíšek, který vstřelil jeden gól z penalty po faulu na jeho osobu. A máme tu dalšího středopolař z Letné. Zdeněk Soukup vsítil velmi cenné dvě trefi proti neoblíbenému soupeři ze Spojů.

 

Útok máme tradičně velmi našlapaný. Tradiční účastník naší ankety Matěj Strejček si hattrickem proti Chrástu o nominaci prostě opět nahlas řekl. Parťáka mu v útoku budou dělat dva dvougóloví střelci. Vodník Petr Hrdlička a unionský Lukáš Dirga. Oba dva měli obrovský podíl na skalpu soupeřů 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.