SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

V tomto kole se zrodila pouze jedna remíza, a to mezi Novou Vsí a Hrdějovicemi. Dále pak těsná výhra Slavii, oproti tomu v ostatních utkáních padalo poměrně dost gólů a většinou jen do jedné branky. Hned v šesti zápasech udržel některý z gólmanů čisté konto a nebylo tedy vůbec jednochuché vybrat z nich toho nejlepšího. Rovnou čtyři týmy mají v sestavě kola dvojí zastoupení.

Brankář - Hrdějovický Robert Spěvák zachytal na hřišti Nové Vsi opravdu skvělý zápas a především jeho zásluhou neodjeli hosté s prázdnou a odvezli si alespoň bod za remízu 0:0.

 

Obránce - Jiří Hejna patřil k oporám v zadních řadách Slavie a útočící hráči Lokomotivy si na něm častokrát vylámali zuby.

 

Obránce - Josef Peleška podal v obraně Dobré Vody opravdu kvalitní a sebejistý výkon, kterým rovněž dopomohl k udržení čistého konta svého týmu.

 

Obránce - Roudenský Jan Rezek opět patřil k jistotě v defenzivě svého týmu, svůj výkon navíc korunoval vstřelením vedoucí branky.

 

Záložník - Král mezi střelci v tomto kole! Ctibor Novotný nasázel do sítě Jindřichova Hradce hattrick a bezesporu byl hráčem utkání.

 

Záložník - Po návratu do sestavy Čtyřech Dvorů se minulé kolo Milan Staněk rozehříval a v Kaplici už opět motal hlavy a častokrát i nohy svým protihráčům. Navíc ještě přidal opravdu povedenou trefu z přímého kopu.

 

Záložník - Martin Slípka není v sestavě kola poprvé, o nominaci si pravidelně říká svými dobrými výkony v dresu Slavie. Nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy svou brankou v závěrečných minutách rozhodl derby s Lokomotivou.

 

Záložník - Ševětínský Petr Novotný otevřel svým gólem skóre utkání s Bavorovicemi a celý zápas byl pro svého soupeře nebezpečný.

 

Útočník - Velešínský Jakub Grznárik opět potvrdil svou střeleckou formu a v zápase s Větřním zaznamenal svou již osmou branku v probíhající sezóně.

 

Útočník - Ještě o něco lépe než jeho týmový kolega si vedl Daniel Petr. Velešínský útočník rozvlnil síť Větřní rovnou dvakrát a jeho hra diváky určitě musela bavit.

 

Útočník - Druhým zástupcem ze Čtyráku je střelec David Maruška, ten svými dvěma góly a neutuchající bojovností nasměroval svůj tým za vítězstvím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.