SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Diváci viděli v tomto kole mnoho bojovných a vyrovnaných zápasů. Třikrát se hrálo s výsledkem 2:1, jeden zápas skončil jednobrankovým výsledkem, jeden divokým skóre 5:4. Jen v Libodřicích a Českém Brodě byly konečné výsledky jednoznačné, i když Velký Osek srdnatě bojoval a Libodřice skóre otáčely. Sestava kola je tentokrát hodně ofenzivně laděná 3 - 4 - 3 a to se ještě na další navržené borce nedostalo: gólman Pokorný (TŘE) podal výborný výkon, záložníci Chromý (NUČ) a Končický (JEV) podporovali ofenzivu svých týmů, Krajíček (JLH) vstřelil nádherný gól. Nedostalo se ani na tříbrankového Makovského (ČBR) či dokonce čtyřgólového Růžičku (PEČ). Bohužel - i v sestavě kola může nastoupit jen jedenáct hráčů. Ale čekají nás další zápasy... Teď hlasujte o celkového vítěze - hráče 7. kola OP.

Oleksandr Tolstikov (JEV), strážil svoji svatyni velice zdatně a odolával nájezdům kouřimských forvardů. Kapituloval jen jednou z dorážky.

Do obrany se svým výkonem nominoval Miloš Čáp (KOU), navrátilec na kouřimský fotbalový trávník po několika letech a hned pilíř obrany. Vedle by si zahrál Tomáš Miňovský (NUČ). Svým výkonem přečníval ostatní spoluhráče a srdnatě se bil na trávníku J. Lhoty. A třetím do obrany Jakub Lindner (ZÁS). Obranný výkon skvělý, ale navíc přidal rozhodující branku v poslední minutě utkání, když proměnil své sólo.

Čtyřčlenná záloha - na jednom kraji Petr Kozel (KRA), správný kapitán, který neustále burcoval svůj tým v Plaňanech. Uprostřed by nastoupili Radovan Hromádko (TŘE) a Michal Freund (PLA). Oba rozdělovali přesné přihrávky a dlouhé pasy - správní dirigenti s taktovkou. A na druhém kraji Oleksandr Popovych (ČBR), ukrajinská akvizice. Motal hlavy a nohy soupeřům a vsítil úvodní gól zápasu s V. Osekem.

A ještě útočná trojice: Petr Kureš (JLH), talent fotbalu, který se úspěšně vrací na zelené trávníky po těžkém zranění. Bijec Tomáš Proskočil (PLA), který dvěma góly rozhodl utkání s Krakovany. A šutér, který zdatně sekenduje nejlepším střelcům soutěže, Marek Hrstka (LIB). Třemi góly rozhodl o výhře svého klubu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.