SESTAVA KOLA - 9.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Sestava 9. kola nabídne opět, jak již bývá tradicí, ofenzivní sestavu v rozestavení 3-4-3, přičemž ale bylo nutné některé hráče posunout na jiné posty, jelikož by jinak vznikla sestava plná útočníků, což je dáno tím, že v tomto kole padlo velké množství branek. Jak sestava vypadá, se dočtete níže. Hlasovat můžete do středy do 12:00!

Martin Hanáček, brankář, Antonínův Důl

Vzestup Antonínova Dolu má na svědomí i zkušený brankář, přezdívaný Handy. Minule zajistil bod svým spoluhráčům v poslední minutě, když se trefil po rohovém kopu. Tento víkend opět přispěl bezchybným výkonem k zisku tří bodů, k čemuž přidal jako bonus i zlikvidovanou penaltu.

Daniel Pavlíček, obránce, Nadějov

Nadějovu se nedaří, což dokumentoval i porážkou na hřišti Puklic, kde se však nevyhrává lehce žádnému týmu. I přes celkovou bídu Nadějova vyčníval Daniel Pavlíček, který se snažil strhnout své spoluhráče a byl nejaktivnějším hostujícím hráčem.

Zdeněk Poledna, obránce, Batelov

Urostlý obránce či záložník Batelova podává dlouhodobě stabilní výkony. V tomto kole vysvobodil své spoluhráče bombou z třiceti metrů, kterou vymetl pavouky v brance Petra Lačného. Navrch přidal bezchybnou práci v obranné fázi a po zásluze je tak v sestavě kola.

Richard Ganzwohl, obránce, Velký Beranov

Richard Ganzwohl je schopný zahrát jak v obraně, tak i v útoku, kde ho Velký Beranov v poslední době využívá čím dál častěji. I o víkendu se Ganzwohl činil, když zatížil konto ždíreckých dvěma přesnými zásahy a v tabulce střelců mu patří první místo s 10 zásahy!

František Florian, záložník, Stará Říše

Florián se podílel na výhře v Lukách nad Jihlavou dvěma brankami, čímž značně pomohl k celkové výhře 3:5. Celkově v zápase podal výborný výkon, s kolegou Karkulou představovali pro obranu domácích neustále nebezpečí.

Roman Hejda, záložník, Telč

Roman Hejda se pomalu, ale jistě stává ústřední postavou telčské benfiky. Nebojí se na sebe vzít zodpovědnost a zároveň i rozhodovat zápasy, jako to učnil například o víkendu s Bítovčicemi, kdy jedinou trefou rozhodl zápas.

Lukáš Varhaník, záložník, Jamné

Kapitán Jamného jistě není spokojen s dosavadním postavením svých "oveček" v tabulce, sám jde jako správný kapitán příkladem. Už v minulých zápasech potvrzoval zlepšenou výkonnost, kterou korunoval o víkendu krásným gólem, kdy loboval brankáře a zajistil svému celku alespoň bod za remízu 1:1.

Lukáš Karkula, záložník, Stará Říše

Lukáš Karkula opět potvrdil svou střeleckou formu, kdy Lukám nastřílel podobně jako spoluhráč Florián dvě branky a celkově byl velice aktivní, kdy se neustále nabízel do kombinací a měl i další příležitosti. Společně s Floriánem mají tito dva fotbalisté na svědomí již 14 vstřelených branek Staré Říše.

Dalibor Medvík, útočník, Puklice

Jeden z bratří Medvíkových rozhodl v neděli zápas s Nadějovem, který doslova zničil hattrickem, který vstřelil po dlouhé době. Byl tak hlavním strůjcem puklického vítězství nad Nadějovem v poměru 3:1.

Pavel Horáček, útočník, Ždírec

Horáček v posledních zápaech dokazuje, že je při chuti, která jej neopustila ani v zápase s lídrem z Beranova. Jednu branku sám vstřelil a minimálně ještě dvě mohl přidat. Navíc se podílel asistencí při gólu Tlačbaby.

Ladislav Kovačík, útočník, Rantířov

Zkušený útočník rantířovských ježků potvrdil, že je platným hráčem, kdy výborně sklepával míče pro své spoluhráče a neprohrál takřka žádný souboj, za což byl odměněn i vstřelenou brankou, kdy ukázal, že má kromě sklepávaní ala Koller i dobrý výběr místa ala Lafata.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.