SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Také osmé kolo přineslo řadu výjimečných výkonů. S pondělkem vám přinášíme sestavu kola. Nezapomeňte tak hlasovat a podpořte svého favorita!

Jiří Moravec - v osmém kole hájil bránu Nýrska, svůj tým podržel především v první půli, ve které si udržel čisté konto. Ve druhé půli se podepsal pod to, že stíhací jízda Horní Břízy nebyla úspěšná a celek nestihl v hrací době srovnat skóre.

 

Radek Šimice - hráč Horní Břízy, v zápase s Nýrskem na sebe vzal tíhu a zodpovědnost stopera. I přesto, že mu nebylo dobře, odehrál zápas s Nýrskem bez chyby.

 

Jiří Dolejš - kapitán Mochtína, v zápase s Žichovicemi svedl řadu soubojů, hodně toho naběhal a byl tahounem týmu.

 

Matěj Fišer - hráč Horní Břízy, který ze sebe v zápase s Nýrskem vydal to nejlepší, hodně toho naběhal, na hřišti ho bylo vidět a v 85. minutě proměnil.

 

Jakub Eliáš - hráč Stříbra, do zápasu s Nepomukem nastoupil po nemoci a na hřišti nechal svoji bojovnost.

 

Josef Bálek - žichovický hráč, který v zápase s Mochtínem ve středu hřiště zastavoval akce soupeře a na hranici sebeobětování pomáhal defenzivě Žichovic.

 

Petr Váňa - nepomucký hráč, proti Stříbru předvedl velmi dobrý výkon.

 

Martin Klement - hráč Křimic, v zápase s Kralovicemi byl tvůrcem hry, na hřišti ho bylo hodně vidět a možná i to přispělo k vysoké výhře domácího celku 6:0.

 

Petr Pikl - hráč Chodského Újezda, v zápase se Kdyní nastřílel tři branky ve druhé, jedenatřicáté a čtyřiapadesáté minutě zápasu, čímž se podepsal pod výsledek 4:2 a body, které domácí získali.

 

Radim Šiška - hráč Žichovic, který poslal svůj tým do vedení, ve druhé půli zápasu s Mochtínem nebezpečně útočil na mochtínskou branku, ale brankář Rajtmajer ho vychytal.

 

Augustin Adam - hráč Křimic, v zápase s Kralovicemi dvakrát úspěšně zakončil, jednou v jedenácté a podruhé ve dvaaosmdesáté minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.