SESTAVA KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

A máme tu opět sestavu kola. O víkendu se odehrálo pouze pět zápasu. Vedoucí Hněvošice zajížděly do Píště, kde domácí družina nastoupila pouze v šeti lidech a zápas se tudíž neodehrál. Očekává se kontumace ve prospěch hostí. Nováček ze Závady poprvé padl na svém hřišti. Nad jeho síly byly Služovice. Bohuslavice se rozešly smírně s posledními Bolaticemi. Bláznivý zápas se hrál v Oldřišově, kde domácí družina vedla o dvě branky. Hosté ze Strahovic zápas otočili, když rozhodující branku vstřelili v době, kdy už hráli o deseti. Sudice na svém hřišti zlomily odpor Dobroslavic až na konci zápasu a vyhrály o tři branky. K překvapení došlo na hřišti Komárova, který byl bodově vyloupen po dvou letech Budišovicemi. Hlasovat v anketě o hráče kola můžete do středečního poledne.

brankář: Petr Kubjatko (Sudice) - Do branky jsme nominovali Petra Kubjatka, který ač hráč z pole, tak dokázal vychytat čisté konto.

obrana: Roman Ceplý (Bolatice B), Patrik Vítek (Sudice), Tomáš Zips (Sudice) - V obraně máme bolatického Romana Ceplého, který skvěle dirigoval defenzívu svého týmu. Sudice zastupuje Patrik Vítek a Tomáš Zips, který asistoval u dvou branek svého týmu a výborně zahrával standardky svého týmu. 

záloha: Martin Kremser (Služovice), Tomáš Riemel (Sudice), Jakub Kotala (Budišovice), Tomáš Pučan (Dobroslavice) - Záloha má čtyři hráče. Martina Kremsera ze Služovic, který skvělé řídil zálohu svého týmu. Dále to je Tomáš Riemel ze Sudic, který vsítil druhý zlomový gól do sítě Dobroslavic. Třetím do party je Jakub Kotala, ktrerý svou brankou rozhodl utkání v Komárově. Dobroslavice mají v sestavě kola neúnavného Tomáše Pučana.

útok: František Hladík (Strahovice B), Vojtěch Janoš (Bohuslavice B), Daniel Štefek (Závada) - V útoku máme Františka Hladíka, který dvěma góly ve druhém poločasu otočil skóre zápasu ve prospěch svého týmu. Bohuslavice zastupuje Vojtěch Janoš, který asistoval u jediné branky svého týmu. Za stálici v sestavě kola můžeme považovat závadského kanonýra Daniela Štefka, jenž vstřelil nádherný gól z přímého kopu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.