SESTAVA KOLA - 6.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Do sestavy kola se nám opět dostali hráči všech týmů a zastoupení si našli všechny posty. Máme v ní jednu perličku a to gólmana z Probluze Jiřího Karlíka. Jirka si totiž vyběhl z brány vstřelit gól z přímáku a opět se tam vrátil. Favorita sestavy šestého kola budeme tentokrát hledat těžce a bude jen na Vás, komu dáte svůj hlas.

Miloš Satranský (Sendražice) - Sendražice poprvé bodovaly za tři body a Miloš má na této výhře lví podíl. Za svá záda pustil pouze jeden gól.
Jiří Mildner (Libřice) - Jirka podal výborný výkon v zápase s Probluzí a navíc se mu povedlo vstřelit dva pěkné góly.
Jan Hochsteiger (Smiřice) - Honza byl pilířem obranné hry Smiřic a i díky němu si vezou Smiřice z Jeníkovic tři body.
Dušan Švarc (Lhota pod Libčany) - Dušan podal vynikající výkon a i díky němu vyhrála Lhota na horké půdě v Černilově.
David Hegr (Lhota pod Libčany) - David nastoupil až v průběhu druhého poločasu a byl to on, který dal dva góly do sítě Černilova. V dosažení hattricku mu zabránila neproměněná penalta. Ale to nic nemění na tom, že byl hlavním strůjcem vítězství svého týmu.
Dominik Řehounek (Libčany) - Ani Dominikův zodpovědný výkon nestačil Libčanům na body v Sendražicích. Dominik vstřelil jedinou branku svého týmu a to bylo málo.
Oto Šmída (Jeníkovice) - Oto podal v zápase proti Smiřicím výborný výkon. Jenomže ani jeho vstřelený gól nezachránil Jeníkovice od těsné prohry.
Petr Vrána (Sendražice) - Petr vstřelil krásný gól do sítě Libčan a podílel se tak na jednoznačném vítězství svého týmu.
Martin Zapadlo (Libřice) - Martin si užíval zápas Libřic s Probluzí. byl autorem dvou gólů a kdyby mu přálo trošku štěstíčka, mohl být i hattrick.
Pavel Holub (Smiřice) - Pavel vstřelenou brankou nastartoval svůj tým k velkému obratu a měl velký podíl na vítězství Smiřic v Jeníkovicích.
Jiří Karlík (Probluz) - Když dostala Probluz těsně před koncem zápasu výhodu přímého kopu, tak Petr vystartoval z brány, že si ten trestňáček kopne. A taky tak učinil a nádhernou střelou přes zeď nedal gólmanovi Šlorovi žádnou šanci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.