SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Hlasujte pro hráče 4.kola III. třídy skupiny A! Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od pondělního poledne až do toho středečního. Jedenáctku kola vybíráme na základě rozhovorů s činovníky klubů. S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden!

Do brány byl nominován Michael Vild ze Strak, jehož tým doma porazil Starou Lysou 6:2. „Za stavu 0:0 nás dvakrát podržel. Měli jsme štěstí a nasměrovalo nás to za výhrou,“ řekl trenér Strak Kamil Jeremiáš.

Do obrany byl nominován Lukáš Procházka ze Všechlap, které vyhrály v Chrástu 6:2. „Na beku zahrál velmi dobře. Přišel k nám jako útočník, ale nakonec si našel svoje místo v obraně, kde je naprosto perfektní. Dost mu vychází osobní souboje a chvílemi to vypadá, že soupeře zesměšňuje. Dělá kličku i tam, kde by si to jiný bek nedovolil,“ chválil ho spoluhráč Milan Košvanec. Druhým obráncem je Petr Holešovský z béčka Kostelní Lhoty. Podílel se na výhře 2:0 nad Stratovem a soupeř přes něj a jeho parťáky nedokázal dát ani gól. Třetím obráncem je Pavel Patáčik z Krchleb, které porazily Kamenné Zboží 4:1. „Odehrál na levém beku skvělý zápas. Kromě toho, že vymazal jejich útočníka Betku, tak podnikal i dobré útočné výpady,“ řekl jeho spoluhráč Lukáš Pulda.

Do zálohy byl nominován další Krchlebák Jan Valiček. Jindy hraje v obraně, ale i teď se mu dařilo v záloze. Dokonce přidal v závěru zápasu gól na 4:1. Druhým je Radek Rozvoral ze Všechlap. „Nominaci si zaslouží nejen za hattrick, ale i za parádní druhý gól, který vstřelil téměř z půlící čáry,“ řekl spoluhráč Milan Košvanec. Nominaci má za velmi solidní výkon i kapitán semického béčka Josef Pavliš, který nadělal béčku Milovic na střední záloze velké potíže. Navíc otevřel skóre zápasu a jeho tým pak vyhrál 4:1. Čtvrtým záložníkem v jedenáctce kola je Tomáš Lugmajer z béčka Sadské, které porazilo Bobnice 6:1. Právě Lugmajer se na výhře podílel dvěma góly.

Do útoku byla nominována trojice hráčů. Prvním je Jan Soukal ze Strak, který dal dva góly. „Ten druhý gól byl hodně povedený, kdy míč do brány uklidil hlavou,“ chválil ho trenér Kamil Jeremiáš. Dalším útočníkem je Michal Drobný z béčka kostelní Lhoty, když dal oba góly svého týmu a zajistil mu tak první výhru v sezoně. Jedenáctým hráčem v sestavě kola je Jaroslav Král z Krchleb. . „Byl to nejlepší hráč na place, což potvrdil dvěma góly,“ pochválil ho spoluhráč Lukáš Pulda.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.