SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Sport Invest 1.A třída skupina B o víkendu pokračovala pátým kolem a nyní nastává čas vyhlásit nejlepší jedenáctku kola. Je mezi nominovanými hráči Váš oblíbený brankář, obránce, záložník či útočník nebo Vás někdo svým výkonem zaujmul? Neváhejte a hlasujte! Hlasování bude ukončeno ve středu v pravé poledne.

Horky nad Jizerou v sobotu odpoledne přivítaly na svém hřišti UNION Čelákovice, který před vlastními fanoušky porazil 4:2. Oba góly hostujícího týmu obstaral Zdeněk Parůžek, jenž svůj tým po přestávce nakopl brzkým gólem, na který navázal čtvrthodiny před koncem, jenže kromě něj se žádný z jeho spoluhráčů neprosadil a Čelákovice odjely domů s prázdnou.

 

Dramatický a velmi pohledný zápas mezi Poříčany a Velimí rozhodl tři minuty před koncem obránce Petr Sedláček, který vystřelil domácímu týmu těsné vítězství 4:3. Devatenáctiletý Matěj Teslík po přestávce vstřelil v rozpětí pouhých pouhých tří minut dva góly a společně s Martinem Kynclem, jemuž byl nakonec připsán druhý gól, vyrovnal na 3:3. Bohužel pro Velim to nakonec na bod nestačilo.

 

Na šance bohatý zápas mezi SK Slaným a Dobrovicemi došel za nerozhodného stavu 2:2 do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější domácí fotbalisté a radovali se z těsné výhry 3:2. V dresu Slaného podali skvělý výkon Josef Galbavý a Tomáš Tihovský, kteří se několikrát dostali do slibné brankového příležitosti, gól se ale podařilo vstřelit pouze prvnímu jmenovanému Galbavému. Hosté se mohli spolehnout na služby Jiřího Gáby a fantastického brankáře Františka Kortuse.

 

Jiří Gába téměř po půlhodině hry vyrovnal na 1:1 a v průběhu zápasu se dostal do dalších šancí, druhý gól se mu však přidat nepodařilo. Dobrovice mohly za své neproměněné šance pykat, naštěstí ale měli v braně skvělého brankáře. František Kortus se blýskl několika fantastickými reflexivními zákroky a především jeho zásluhou si hosté ze Slaného odvezli alespoň bod.

 

Sokol Klecany zastavil doposud suverénní Brandýs nad Labem, když na domácím hřišti zvítězil zásluhou Josefa Gabča 3:1. Josef Gabčo se prosadil po pouhých sedmi minutách od úvodního hvizdu a ve druhém poločase po hodině hry odpověděl na vyrovnávací gól Davida Folwarcznyho, který se prosadil krátce po přestávce, a jeho druhý gól byl nakonec vítězný. K vítězství Klecan přispěl také výraznou měrou Aleš Pfeifer, který skvěle organizoval hru svého týmu.


Viktoria Radim na domácím hřišti přehrála hostující Červené Pečky vysoko 7:2 a zde o hráči utkání nemůže být pochyb. Stal se jím Jakub Slunéčko, který během devětatřiceti minut završil hattrick a krátce po přestávce k němu přidal další dva góly. Slunéčko potvrdil pověst obávaného kanonýra a do sítě Červených Peček nasázel během padesáti pěti minut 5 gólů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.