HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 22.09.2024

0

Za námi je další víkend s plnou porcí zápasů a z některých z nich si můžete přečíst reportáže a ohlasy členů klubů. Jak vypadá nejlepší jedenáctka 8. kola 8.ligy mužů. Podívejte se sami a hlasujte o nejlepším hráči!

A kteří hráči si vysloužili místo v jedenáctce kola?

Svoji svatyni chránilo dobře několik brankářů, za zmínku stojí mladý Patrik Smutný z Dosty Bystrc B. Ten několikrát podržel svůj tým a bez něj, by tým odcházel ještě s větší porážkou. Nejlepším gólmanem však musí být vyhlášen jediný majitel čistého kont, který navíc předvedl několik skvělých zákroků. Není to nikdo jiný než brankář Soběšic, Filip Koch.

 

V obraně nám z velké části dominují hráči, kteří sice nezabránili prohře svého týmu, ale jejich výkon stojí za zmínku a dokonce nominaci do sestavy kola. Jsou to stopeři, Tomáš Duchoň z Obřan a Adam Sklenář z Bystrce B. Na pozici beků už nalezneme hráče vítězných týmů, na levé straně Petr Kohout, který obraně Svratky pomohl vybojovat nespočet míčů. Na pravém obránci Martin Junek, který svou rychlostí dominoval celý vítězný zápas.

 

Jiří Peška pomohl k výhře Jundrova na hřisti Medlánek hned třemi góly. První místo v záloze máme teda obsazené. To další obsadí další hattrickový hrdina, Daniel Pospíšil vzal v druhé polovině zápasu Řicmanic s Řečkovicemi osud do svých rukou a nenechal svůj tým oedjít s prázdnou. Poslední místo doplní Soufiane Boukbir, tento šikovný záložník řídil výhru Maloměřic, gólově se neprosadil, přesto jeho výkon musíme pozvednout.

 

Útočná trojice vstřelila dohromady 7 gólů. Se třemi jí kraluje Artin Alamdari, hattrick vstřelil za pouhých 23 minut. Svratecký křídelník Šimon Vereš přispěl gólovému účtu dvěmi brankami, nutno dodat, že jich mohlo padnout mnohem více. A na zavěr naší sestavy Romain Nony, další dvougólový střelec, který si řekl o místo v nejlepší jedenáctce kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.09.2024 22:58 do 25.09.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Vojtěch Haminger

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.