SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Ve třetím kole jsme měli při výběru hráčů do sestavy kola velmi ztíženou úlohu: do nominace nám vycházeli téměř samí útočníci! Z tohoto důvodu bylo potřeba přeskupit posty a pokud si pomyslíte, co proboha dělá ten či onen hráč zrovna na tomhle postu, pak vězte, že jsme se snažili vycházet z dostupných informací tak, abychom hráče dosadili alespoň přibližně na posty pro ně vhodné. Měli jsme hráče, kteří se neprosadili, ale přesto si nominaci zasloužili, padl vůbec nejrychlejší gól sezóny, máme hodně dvougólových hráčů i jeden hattrick. Pro tento týden jsme zvolili rozestavení 3-4-3.

Na post brankáře jsme nejprve nominovali dva hráče. Petr Novák z týmu FK Chelčice sice obdržel jeden gól, ale nakonec byl za svůj celkový výkon v zápase nominován trenérem. Tomáš Mráz z týmu SK Slavoj Volyně je nominován už podruhé, jelikož navýšil počet minut bez obdržené branky na úctyhodných 360. Nutno ovšem podotknout, že se v zápase s vacovskou rezervou příliš nezapotil. Nakonec tedy dáme na názor pana trenéra a do branky je pro tento týden nominován Petr Novák z týmu FK Chelčice.

 

Obrana a stopeři. Tady bude veselo. Do obrany jsou podle rozestavení nominováni čtyři hráči. Nejprve Martin Havránek z týmu Otavan Štěkeň, který vsítil vyrovnávací gól v zápase s týmem Vlachovo Březí a v té chvíli vypadal zápas pro Otavan velmi nadějně. Další vyrovnávací brankou se blýskl ve vyhroceném zápase s Chelčicemi kapitán Václav Průcha z týmu TJ ZD Kestřany. Třetím nominovaným obráncem je Miroslav Kochma z týmu TJ Blaník Strunkovice. Ten je nominován právě proto, že v samotném zápase hrál na jiné pozici než byl zvyklý, ale přizpůsobil se, podal velmi slušný výkon a byl přínosem pro tým.

 

Do zálohy přijde nejprve Alexandr Kravčenko z týmu FC Vlachovo Březí. Ten byl nominován za svůj rozhodující gól z 90. minuty v zápase proti Štěkni.  Dalším hráčem naší improvizované zálohy je Jiří Křenek  z týmu FK Chelčice, který byl nominován za krásnou volej do horního rohu soupeřovy branky v zápase s Kestřany. Následují dvougóloví hráči, které jsme museli přesunout do zálohy. Prvním z nich bude Tomáš Škopek z týmu SK Slavoj Volyně, který se svými dvěma góly prosadil v zápase s vacovskou rezervou a otevíral skóre v prvním i ve druhém poločase. Zálohy pak uzavírá Lukáš Duba z týmu FC WESTRA Sousedovice,

 

A nyní jsou již na řadě nominovaní útočníci. Nejrychlejším gólem sezóny, který už zřejmě jen tak někdo nepřekoná, se blýskl Jiří Řezáč z týmu TJ Sokol Bělčice. Svůj úvodní gól vsítil na samé hranici druhé minuty zápasu a aby tento rekord někdo překonal, musel by vstřelit gól prokazatelně v úvodních několika desítkách vteřin utkání. Dvougólovým útočníkem na svém skutečném postu je Martin Stupár z týmu FK Lažiště B. V zápase se Strunkovicemi dvakrát vyrovnával a to v prvním i ve druhém poločase.  Útočníkem, jemuž to upynulý víkend nejvíce "lepilo", je Michal Čítek z týmu TJ Hradiště, který vsítil jediný hattrick tohoto týdne a má tak na svém kontě již čtyři branky, čímž se zařadil mezi prozatímní nejlepší střelce.  

Tak tedy vypadá Sestava kola pro tento týden.
Tedy hlasujte a nezapomeňte: do středy do 12:00 hodin!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.