HISENSE SESTAVA ROKU - Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sestava roku je tu! Český Brod B postupuje o patro výše, zatímco do třetí třídy sestupuje hned čtveřice týmů. Padlo spoustu krásných gólů, odehrálo se spoustu zajimavých zápasů a mraky hráčů zaujali svými výkony. Kdo se stane Hráčem sezony?

Brankář: Jakub Hrdinka (ČBR): Výborný při centrech, skvělý na čáře a fantastický v rozehrávce. V minisouboji s Bartákem pro něj hovoří o půl sezóny více odchytaných zápasů. 

    Levý stoper: Radek Biško (RAT): Typický lídr-elegán. Hlava nahoře, přehled a konstruktivní rozehrávka. V hlavičkových soubojích bezchybný. Ani ve čtyřiatřiceti neztrácí na rychlosti. Zahrál si i druhou ligu.    Střední stoper: Petr Pavlík (ZÁS): Přes dvě stě padesát startů v lize, s balónem naprostý flegmatik. Klid v zakončení by mohl vyučovat na vysoké školy, stejně jako zasekávačky. Jaro odehrál v útoku. I v pětačtyřiceti patří stále k tomu nejlepšímu, co Okres nabízí.   Pravý stoper: Václav Dittrich (LIBO): Důrazný stoper s výborným přínosem do ofenzívy, střílí spoustu gólů. Pozičně skvělý, takticky vyspělý. Takřka neprohrává hlavičkové souboje. Ledově klidný.       Pravý záložník/wingbek: David Zdeněk (RAT): Asi nejrychlejší hráč soutěže, který zvládá kombinovat profesionální hokej a výkonnostní fotbal. K výbušnosti přidává i čich na góly a důraz. Dokáže zahrát i ve středu pole či samém hrotu útoku. Neodehrál příliš zápasů, ale i přesto se stal klíčovou postavou Ratboři. Vstřelil čtrnáct branek.   Střední záložník: Aleš Dostál (KRA): Stěžejní postava Krakovan. Zahraje na středu, ale lépe se cítí na hrotu útoku. Rozený zakončovatel a ohromě chytrý hráč. V mládí hrál divizi, ale těžké zranění ho zabrzdilo.   Střední záložník: Tomáš Marc (TUCH): Dirigent hry s elegantním přehledem ve hře. Nedostatky v defenzivě nahrazuje střelbou důležitých gólů. V sedmatřiceti táhne tým Tuchorazi.   Levý záložník: Ondřej Sodoma (VOS): Výběr místa a zakončení jsou jeho největší předností. Stačí mu milimetr místa a rozhodne zápas. Na jaře se vrátil z ČFL a nebýt zranění, zabojoval o titul Krále střelců. Za dvanáct startů stihl devatenáct branek.       Ofenzivní záložník/falešná devítka: Milan Pánek (LIBO): V levé noze má dynamit v soutěži nevídaný. K podsadité postavě přidává nadprůměrnou rychlost a vytříbenou techniku futsalistů. Třetí nejlepší střelec soutěže. I přes svůj nízký věk musel překonat těžká zranění. Byla by škoda, kdyby si tenhle štírek nezkusil krajské soutěže, potenciál na ně jistě má.   Pravý útočník: Filip Blecha (ČBR): Není mu ani devatenáct a v této sezoně skóroval devětačtyřicetkrát. Levá pravá, hra zády k bráně a klid v zakončení. V Okrese nemá, co dělat — jde o hráče minimálně pro divizní soutěže.   Levý útočník: Samuel Uman (ŠTÍ): Životní sezóna elastického útočníka. Čtyřicet jedna zářezů hovoří za vše. Výbušnost a náběhy rozšiřuje o širokou paletu možných zakončení. Málokdo ví, že má i vynikající výskok, který však kvůli slabší hře hlavou příliš nevyužívá.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2024 14:20 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.