HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.06.2024

0

Poslední sestava kola v této sezoně, ve které jsou hráči, které je potřeba zmínit, protože důležitou měrou přispěli svým týmům k výsledkům zápasů, které se hráli před letní přestávkou.

Petr Plaček (SK Polaban Nymburk) - Tento brankář velmi přispěl k zisku tří důležitých bodů, kterými si Polaban zajistil záchranu v soutěži.  

Petr Pavlíček (TJ Sokol Luštěnice) - Obránce, který nejen svým skvělým bráněním, ale zároveň svou brankou pomohl k výhře Luštěnic nad druhým týmem v tabulce. 

Jan Studený (FK Pšovka Mělník) - Hrající trenér, který v této sestavě nesmí chybět, protože se s trenérským postem v týmu rozloučil se vší parádou. 

Jan Suchánek (FK Bohemia Poděbrady) - Jeho obětavá hra byla klubu v tomto kole velkým přínosem. Svými zákroky podpořil brankářův výkon a dovedl svůj tým k vítězství.

Michal Daněk (SK Polaban Nymburk) - Tento hráč je v sestavě kola díky tomu, že při velmi důležitém pokutovém kopu neztratil hlavu a proměnil tuto příležitost.

Matyáš Novák (SK Rejšice) - V závěru zápasu dovedl svůj tým k vítězství svým vstřeleným gólem. I když Rejšice s jistotou sestupují, zápas nevzdaly a po zásluze vyhráli.

David Svoboda (FK Pšovka Mělník) - Fotbalista hrající převážně za Béčko, který svým hattrickem ukázal jak moc platným hráčem na hřišti umí být a do příští sezony si tímto možná řekl o větší prostor v A-týmu. 

Michael Azilinon (SK Rapid Psáry) - Záložník týmu, který vyhrál v této sezoně double a svým vstřeleným gólem potvrdil, že má v týmu své místo. 

Lukáš Kalous (SK Rapid Psáry) - Poslední vstřelený gól zápasu a uzavření sezony, ve které se dařilo nejen jeho týmu, ale i jemu jako jednotlivci. 

Matěj Novák (FK Bohemia Poděbrady) - Jeho dva góly zajistili Poděbradům vítězství nad rezervou Kosmonos, která se k odpovědi nadechla až v poslední minutě zápasu, což už bylo pozdě. 

Filip Víšek (TJ Slavoj Vrdy) - Divoký zápas, ve kterém padlo mnoho gólů, avšak právě tento fotbalista byl tím posledním střelcem, díky jehož gólu Vrdy zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2024 10:52 do 19.06.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor: Monika Orlová

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.