HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sezóna 2023/2024 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku a také hráče, kteří se do základní jedenáctky nedostali. Kdo se stane králem III. třídy? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky. 

SESTAVA SNŮ: 

BRANKÁŘ: Václav Sýkora (Bavorovice) - kromě toho, že v brance svůj tým několikrát výrazně podržel, tak měl na starost i defenzivní činnost týmu. V sezóně zvládl udržet devět čistých kont a podepsal se tak výrazně pod zisk prvního místa.

OBRÁNCI: Milan Klabouch (Lišov "B") - zkušený obránce, který na levé straně obrany tvrdil muziku a častými výpady se snažil podporovat i útok. Jeden ze stabilních článků lišovské rezer. Filip Šafránek (Bavorovice) - velká ikona týmu. Vůdčí osobnost a hecíř. V sezóně ukazoval velký přehled a zkušenosti. I když ho potkalo nepříjemné zranění tak nechyběl na žádném zápase. Lukáš Pivoňka (Lišov "B") - prvním rokem dorostenec, odehrál ve středu hřiště celou sezónu a stabilními výkony pomohl k zisku důležitých bodů. David Čermák (SK Čtyři Dvory "B") - šíkovný rychlý univerzál využitelný na všech postech, který odvádí velké penzum práce mezi vápny, skvělý do defenzivy, rychlý do ofenzivy. Až zlepší koncovku, tak ho bude těžké udržet v kádru.

ZÁLOŽNÍCI: Martin Špinar (Dívčice) - několikrát vyhlášen hráčem utkání, po celou sezónu předváděl stabilně dobré výkony, které tým posunuly za druhým místem, navíc je se 44 zásahy druhým nejlepším střelcem soutěže. Miroslav Kadlec (Bavorovice) - řídil ofenzivní činnost svého týmu. Po celou sezónu ukazoval vytříbenou techniku, herní přehled a dokázal svůj tým zvednout když se mu úplně nedařilo. Patrik Dvořák (Mokré) - jeden ze zkušenějších hráčů jinak mladého týmu. Během sezony nastupoval ve středu a na kraji zálohy, odkud tvořil hru a pomáhal rozhodovat několika důležitými góly v těžkých zápasech. Vstřelil jich celkem 8.

ÚTOČNÍCI: Pavel Hezoučký (Dívčice) - vyhrál celkovou tabulku střelců s 65 góly a pro svůj tým tak byl velkou oporou. Matěj Fürst (SK Čtyři Dvory "B") - střední záložník, na jaře nejlepší hráč a střelec, který kromě střílení branek (26) tvoří i hru. Na jaře si svědomitě plnil i defenzivní úkoly. Tomáš Alexa (Mokré) - neskutečný dříč, který pokryje velkou plochu ve středu zálohy. Má neuvěřitelné držení míče a přechod jeden na jednoho. Ke konci sezony, když bylo potřeba pomohl i několika góly. Celkem vstřelil 13 branek, 7x byl zvolen hráčem zápasu.

LAVIČKA SNŮ: 

Svatopluk Vokurka (Bavorovice) - nejlepší střelec svého týmu s 23 zářezy ukázal, že je stále platným útočníkem. Vladimír Valenta (Dívčice) - společně s kapitánem Hájkem vytvořili skvělou stoperskou dvojici, která hlavně v jarní části fungovala skvěle. Petr Štumbauer (Mokré) - třetí nejlepší střelec soutěže s 33 zásahy, kapitán a lídr týmu. David Maruška (Týn "B") - nejlepší střelec mužstva s 23 góly dotáhl mužstvo k sedmému místu, 7x byl zvolen hráčem zápasu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Způsob hlasovaní:

  • Přihlášený může hlasovat jednou za hodinu. (přihlásit)
  • Nepřihlášený může hlasovat jednou za 4h.

Hlasuj pro hráče kola!

Pro hráče kola můžeš hlasovat jednou za hodinu. Dej hlas svému favoritovi a pomoz mu stát se hráčem kola!

Hlasovat pro hráče můžete od 17.06.2024 22:57 do 15.07.2024 19:59

Hlasování běží!

Hlasujte pro svého favorita! Hlas mu můžete dát každou hodinu a to až do 15.7.2024!

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.